Facebook giriş nasıl yapılır?

Facebook giriş nasıl yapılır? Facebook dünyanın en çok kullanılan sosyla medya sitesi. Facebook'ta artık hemen hemen herkesin bir hesabı var. Facebook'ta hesap açma işlemi ise çok basit. Kullanıcılar uygulamaya en kolay ulaşma seçeneğini araştırmaya başladı. İşte Facebook giriş nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

Facebook giriş nasıl yapılır? Facebook'ta hesap açma işlemi ise çok basit. Kullanıcılar uygulamaya en kolay ulaşma seçeneğini araştırmaya başladı. Facebook dünyanın en çok kullanılan sosyla medya sitesi. Facebook'ta artık hemen hemen herkesin bir hesabı var. İşte Facebook giriş nasıl yapılır? Merak edilen detaylar haberimizde...

Facebook hesabıma nasıl giriş yaparım?

Bilgisayar Yardımı

Facebook hesabınıza bilgisayardan giriş yapmak için:

www.facebook.com adresine gidin ve şunlardan birini girin:

E-posta: Facebook hesabınızda kayıtlı herhangi bir e-posta adresini kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Telefon numarası: Hesabınızda onaylanmış bir cep telefonu numaranız varsa, buraya girebilirsiniz (ülke kodundan önce sıfır veya simge eklemeyin)

Kullanıcı adı: Önceden gönderdiyseniz, kullanıcı adınızla da giriş yapabilirsiniz.

Şifrenizi girin.

Giriş Yap'a tıklayın.

Not: Hesap bilgilerinizi ve şifrenizi biliyorsanız, bu işlem Facebook hesabınıza giriş yapmanıza yardımcı olacaktır. Giriş yapma konusunda sorun yaşamaya devam ediyorsanız, giriş sorunlarını giderme ipuçlarımıza göz atın. Şifrenizle ilgili sorun yaşıyorsanız şifrenizi nasıl yenileyeceğinizi öğrenin.

Facebook giriş nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Facebook
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.