Facebook down ne demek? 4 Ekim Facebook çöktü mü? Neden çalışmıyor?

Facebook çöktü mü sorusuna yanıt aranıyor. 4 Ekim Pazartesi akşamı Facebook kullanıcıları büyük bir sürpriz ile karşılaştı. İs Facebook down uyarısı ile karşılaşan kullanıcılar, Facebook çöktü sorusuna internetten yanıt aramaya başladı.

Facebook down ne demek? is facebook down ne anlama geliyor? 4 Ekim Pazartesi akşam saatlerinde başlayan sorun sonrası kullanıcılar Facebook çöktü mü sorusuna yanıt arıyor.

FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ 4 EKİM 2021?

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından olan Facebook bu akşam saatlerinde kullanıcılarına büyük bir sürpriz yaşattı. Akşam saatlerinde dünya genelinde başlayan sorun sonrası1 milyardan fazla insan facebook hesaplarına giriş yapamadı. 

Kullanıcılar bu durum karşısında Facebook çöktü mü, Facebook down ne demek sorularına yanıt aramaya başladı. Öte yandan Facebook kardeş kuruluşu olan çevrimiçi platform Whatsapp'ta da aynı durum geçerli oldu. Whatsapp ve Facebook çöküntüsü sonrası sorun hala devam ediyor.

Dünya genelinde yaşanan bu sorun sonrası hem Facebook hem de Whatsapp tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Facebook down ne demek? 4 Ekim Facebook çöktü mü? Neden çalışmıyor? ile ilgili etiketler Facebook FaceApp facebook çöktü mü facebook down
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.