Facebook Desteklediği Metaverse Coin'i Açıkladı!

Kripto Para piyasalarında en çok konuşulan konuların başında gelen Metaverse projelerine her gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak adını Meta olarak değiştiren Facebook desteklediği Metaverse Coini açıkladı.

Adını Meta olarak değiştiren sosyal medya platformu Facebook desteklediği Metaverse Coini sosyal medyada duyurdu. Arsaların alınıp satıldığı sanal bir evren olarak bilinen Metaverse evreninde birçok proje yer alıyor.

FACEBOOK DESTEKLEDİĞİ METAVERSE COİNİ AÇIKLADI

Tüm dünyada gündem olan Metaverse şu sıralar yatırımcıların da gündeminde. Özellikle Facebook'un adını Meta olarak değiştirmesi tüm ilginin buraya yoğunlaşmasına neden oldu. İşte şimdi Facebook sosyal medyada desteklediği metaverse coini açıkladı: O projenin ismi Sensorium Galaxy (SENSE Coin). SENSO Tokenları, hakkında çokça konuşulan yeni bir VR "sosyal meta alanı" olan Sensorium Galaxy'nin dünya para birimi Platform için kripto para birimi SENSO olan projenin detayları haberimizde.

Sensorium Galaxy (SENSO Coin): Sensorium Galaxy projesinin mimarı Rus milyarder Mikhail Prokhorov'dur. Aynı zamanda NBA takımlarından Brooklyn Nets'in sahibidir. Sensorium Galaxy metaverse oyunu olmaktan öre sanal evrende eğlence ve iletişim odaklı metaverse yaratmayı hedefliyor.

Sensorium Galaxy platformunda dünyaca ünlü sanatçıların, Dj'lerin ve ünlü kişilerin etkinlik ve konserlerine arkadaşlarınızla birlikte katılabiliyorsunuz.

Proje ilk Ethereum ağı üzerinde Substrate ile geliştirilmiş. Ancak Ethereum'un aşırı yüksek feeleri, yavaşlığı gibi teknik sorunlar nedeniyle Polkadot ağına taşınacağı söyleniyor.

Toplam arzı 1.7 milyar SENSO token olan platformun işbirliği yaptığı ortaklar arasında Epic Games, The Paramount gibi büyük şirketler yer alıyor.

Facebook Metaverse'de Başarılı Olabilecek Mi? Kripto Liderleri Facebook'un  Metaverse Adımını Tartışıyor › CoinTürk

SOSYAL MEDYADA ETİKETLEDİ

Meta, resmi twitter hesabında Sensorium Galaxy'i etiketleyerek, "Metaverse'deki buluşma noktaları listesinin başında ekliyoruz" dedi. 

 

 

 

Facebook Desteklediği Metaverse Coin'i Açıkladı! ile ilgili etiketler Facebook metaverse coin senso coin sensorium galaxy
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.