Facebook 15 yıldır kullandığı logosunu değiştirdi!

Sosyal medya platformu Facebook, kurulduğu andan bu zamana kadar kullandığı sembolleşen logosunu değiştirdiğini açıkladı.

Facebook, kurulduğu 2004 yılından bu yana kullandığı logusunda değişikliğe gitmeye karar verdiğini açıkladı. 

Şirketten yapılan açıklamada, yeni logonun Facebook ve bünyesi altındaki Facebook Messenger, Instagram, WhatsApp gibi platformlarda kullanılmaya başlanağı vurgulandı.

Söz konusu açıklamada "Gelecek haftadan itibaren yeni logomuzu kullanmaya başlayacağız. Yeni logomuzda daha sade bir tipografi kullandık" ifadelerine yer verildi.

Facebook 15 yıldır kullandığı logosunu değiştirdi!

15 yıldır hemen hemen herkesin hayatında olan Facebook'un logo değiştirme kararı sosyal medyada da büyük yankı buldu.

Bir önceki sembolde tamamı küçük harflerle yazılan şirket ismi revize edilen haliyle tamamen büyük bir tasarıma sahip oldu. Tamamı büyük harflerle yazılan kelimelerin, sosyal medya jargonunda 'bağırmak' anlamına geldiğini düşünen kullanıcılar, 'Facebook artık bize bağıracak' şeklinde yorumlarda bulundu. 

Facebook 15 yıldır kullandığı logosunu değiştirdi! - Resim : 2


Facebook 15 yıldır kullandığı logosunu değiştirdi! ile ilgili etiketler Instagram Facebook WhatsApp Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.