Faceapp neden çalışmıyor? Hata veriyor!

Faceapp neden çalışmıyor? Son günlerde gündem olan Faceapp uygulamasını kullananlar, programın hata vermesinden şikayet ediyor. Faceapp'ın neden çalışmadığı araştırılmaya başlandı. İşte Faceapp neden çalışmıyor? Sorusunun cevabı haberimizde...

Faceapp neden çalışmıyor? Yüz ve cinsiyet değiştirme uygulaması olarak kullanılan Faceapp'ın hata vermesi nedeniyle kullanıcılar şikayet ediyor. Snapchat ve Instagram filtrelerini oldukça seven kullanıcılar şimdi de yaşlandırma programına yoğun ilgi göstermeye başladılar. Faceapp'ın neden çalışmadığı araştırılmaya başlandı. İşte Faceapp neden çalışmıyor? Sorusunun cevabı haberimizde...

 FACEAPP YAŞLANDIRMA UYGULAMASI NEDİR?

FaceApp uygulaması yoğun ilgi görüyor. Uygulama ile kendinizin ya da bir arkadaşınızın fotoğrafını alıp, o fotoğraftan bambaşka kişiler ortaya çıkıyor. Faceapp ile kendinizi gençleştirebilir, yaşlandırabilirsiniz. FaceApp uygulamasında sadece yaşlandırma tekniği yok, fotoğrafınızı eklediğinizde kadınsanız erkeğe, erkekseniz kadına çevirebiliyorsunuz.

Peki bu uygulamanın ücreti var mı? Kullanıcıları sevindiren özelliklerinden biri de bu uygulamanın ücretsiz olması. Ancak bazı işlevlere erişmek için para ödemeniz gerekiyor.

FACEAPP UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR?

Bu uygulama hem AppStore’da hem de Google Play’de bulunuyor. Yani IOS ve Android tabanlı tüm telefonlar bu uygulamayı kullanabiliyor.

ÜNLÜLER DE KULLANIYOR!

Sosyal medyayı kasıp kavuran FaceApp programını ünlüler de kullandı. Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Can Bonomo gibi ünlüler de yaşlandırma akımına uydu.

Faceapp neden çalışmıyor? Hata veriyor! ile ilgili etiketler Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.