Fabrikadaki korkunç cinayet sonrası gazeteye ilan verdiler: "Yönetimle ilgisi yok, olay münferit"

İstanbul'da bir fabrikada cansız bedeni bulunduktan sonra cinayete kurban gittiği ortaya çıkan Bahattin Akçay'ın öldürüldüğü fabrikanın sahibi olan şirket gazeteye ilan verdi. İlanda cinayetin münferit bir olay olduğu ve şirket yönetimi ile ilgisinin olmadığının altı çizildi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir halı fabrikasında cansız bedeni bulunan Bahattin Akçay'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Akçay'ın cansız bedeni ziyarete gittiği arkadaşı Nadir Ü.'nün halı fabrikasındaki üzeri betonla kapatılmış kuyuda bulunurken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınmıştı. Akçay'ın cansız bedeninin bulunduğu halı fabrikasında çalışan arkadaşı Nadir Ü.'yü ziyarete gittiği belirtilmişti. Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan isimler arasında Nadir Ü. de bulunuyordu.

Fabrikadaki korkunç cinayet sonrası gazeteye ilan verdiler: "Yönetimle ilgisi yok, olay münferit"

HALI FABRİKASININ SAHİBİ OLDUĞU ŞİRKET GAZETEYE İLAN VERDİ

Söz konusu cinayetin ortaya çıkması sonrası Bahattin Akçay'ın cansız bedeninin bulunduğu halı fabrikasının sahibi olan şirket dikkat çeken bir hamle yaptı. Fabrikanın sahibi olan Angora Halıcılık, gazeteye ilan vererek cinayetin yönetim kurulu ile hiçbir ilgisinin olmadığının altını çizerek olayın münferit olduğunu belirtti. Şirketin yönetim kurulu başkanının imzası ile yapılan açıklamada İstanbul ve İzmir'deki fabrikalarında üretimin devam ettiği vurgulandı.

Şirketin gazeteye verdiği ilanda şu ifadeler yer aldı:

"15.06.2021 tarihinde fabrikamız bahçesindeki kulübede emniyet teşkilatınca yapılan inceleme sonucu bir cinayet işlendiği ortaya çıkmış olup olayın gerek şirketimizle gerekse şirket yönetimimizle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Konu adliyeye intikal etmiş, cinayetin şüphelisi tutuklanmıştır. Bu üzücü olay tamamen münferit bir olay olup Angora Halıcılık SAN. TİC. A.Ş. gerek İstanbul gerek İzmir tesislerinde çalışmalarına devam etmektedir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Fabrikadaki korkunç cinayet sonrası gazeteye ilan verdiler: "Yönetimle ilgisi yok, olay münferit" - Resim : 2

Fabrikadaki korkunç cinayet sonrası gazeteye ilan verdiler: "Yönetimle ilgisi yok, olay münferit" ile ilgili etiketler İstanbul Fabrika cinayet Gazete İlan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.