Fabrice N'Sakala: "Sergen Yalçın bir efsane..."

Beşiktaşlı N'Sakala, açıklamalarda bulundu! Şampiyonluk sonrası, basın mensuplarına konuşan yıldız futbolcu, Sergen Yalçın ve Beşiktaş ile ilgili "Takımın efsanesi olduğunu biliyoruz. Sadece futbolcu olarak değil, teknik direktör olarak da efsane sıfatını pekiştirmiştir." ifadelerini kullandı.

N'Sakala'dan Sergen Yalçın'a övgü! Beşiktaş'ın Süper Lig şampiyonluğu ve Ziraat Türkiye Kupası'nı almasının ardından yıldız futbolcu bazı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'da forma giyen ve siyah-beyazlı ekip ile birlikte iki kupa kaldıran N'Sakala, Sergen Yalçın'a övgüler yağdırdı. Siyah-beyazlı ekibin yıldız futbolcusu, açıklamalarında Şampiyonlar Ligi'nden bahsetmeyi de unutmadı. Süper Lig'de şampiyonluğu aldıktan sonra gözünü Şampiyonlar Ligi'ne diken N'Sakala, "Çok uzun zaman sonra Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı bulacağım." ifadelerini kullanarak istekli tavrını belli etmiş oldu.

"BU FIRSATI BAŞKA TAKIMLARA VEREMEYİZ"

Göztepe maçını kazanacaklarına emin olduklarını dile getiren Fabrice N'Sakala, "Şampiyonluktan emindik aslında. Neredeyse Ocak ayından beri liderliği kaybetmedik. Son maçta da bu mantaliteye sahiptik. Son maçta elimizde olan bu fırsatı başka takımlara veremeyiz. Bunun elimizden kayıp gitmesine müsaade edemeyiz gibi bir mantalite ile sahaya çıktık. Bir şekilde, nasıl olursa olsun bu maçı kazanacağımıza inanıyorduk. Sonrasında da kazandık ve başardık" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OLMAK ÇOK GÜZEL BİR HİS"

Uzun zaman sonra Şampiyonlar Ligi'nde boy göstereceğini belirten N'Sakala, şöyle konuştu; "Şampiyonlar Ligi'nde olmak çok güzel bir his. Çok uzun zaman sonra Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı bulacağım. En son yine Belçika'da oynamıştım. Futboldaki en güzel, en harika turnuvalardan bir tanesi. Herkesin oynamayı isteyeceği bir turnuva. Beşiktaş için de uzun zaman sonra boy göstereceği bir turnuva. Özel şeyler başarmayı çok istiyoruz." dedi.

"BİR GÜN BEŞİKTAŞ'TA OYNAMA FIRSATI YAKALARSAM BUNU KAÇIRMAYACAĞIM"

"Bir taraftar duygusu diyebilirim bu tercih için. Benim Türkiye'de tuttuğum takım Beşiktaş'tı. Bu Alanyaspor'a transfer olduğumda da aklımdan geçiyordu. Bir gün Beşiktaş'ta oynama fırsatı yakalarsam bunu kaçırmayacağım diye kendime söz veriyordum."

"10 NUMARA İHTİYACIMIZ OLURSA, SERGEN YALÇIN'I KULLANABİLİRİZ"

"Kolunda 'Ben efsaneyim' dövmesi bile var. Bu bile nasıl bir efsane olduğunu gösteriyor. Takımın efsanesi olduğunu biliyoruz. Sadece futbolcu olarak değil, teknik direktör olarak da efsane sıfatını pekiştirmiştir. Bu şekilde kupaları kazanmaya, başarılı olmaya devam ettikçe, daha başarılı olacak. Tabii ki Alanyaspor'da bazen videolarını gösteriyordu. 'Bakın isterseniz yapabilirsiniz' diye. İdmanlara; orada da burada da katıldığı oluyordu. Hala tekniği geçmiş değil, hala mükemmel. 10 numara ihtiyacımız olursa, kendisini hala kullanabiliriz"

"BEĞENDİĞİM TÜRKÇE ŞARKILAR VAR"

Sezon öncesinde şampiyon olmaları halinde taraftara gitar çalma sözü verdiği hatırlatılan N'Sakala, "Söz verdim ama şu anda biraz zor. Çünkü; o ritmimi kaybettim biraz. Neredeyse 1 yıldır fitnessdan çıkmıyorum. Gitar çalmaya pek fırsatım olmadı. Beğendiğim Türkçe şarkılar var. Ama o şarkıları söylemek için bakmak lazım" dedi. Fabrice N'Sakala, röportajın sonunda ise Fatih Erkoç'un 'Vefasız' şarkısının bir bölümünü söyledi.

Fabrice N'Sakala: "Sergen Yalçın bir efsane..." ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi Sergen Yalçın Fabrice N'Sakala
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.