Lider Beşiktaş, Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti

Beşiktaş kazanmaya devam ediyor... Fatih Karagümrük karşısına lider olarak çıkan Siyah-Beyazlılar, 4-1 galip gelerek serisini sürdürdü. Kartal'ın gol makineleri Aboubakar ile Larin bu maçı da boş geçmedi. Mensah'ın 2 golle yıldızlaştığı maçta Ljajic de haftalar sonra maça çıktı.

1-4

Süper Lig'in 20. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olan lider Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan zorlu mücadeleden 1-4 galip ayrıldı ve liderliğini sürdürdü. Siyah-Beyazlılar'a 3 puanı getiren golleri Vincent Aboubakar, Cyle Larin ve Bernard Mensah (2) attı. Ev sahibinin tek golünü penaltıdan İtalyan forvet Fabio Borini kaydetti.

Son 8 maçtan 7 galibiyet çıkaran ve müthiş bir yenilmezlik serisi yakalayan Sergen Yalçın'ın takımı puanını 41'e yükseltti. Beşiktaş hafta sonu Göztepe'yi ağırlayacak. 27 puanda kalan Karagümrük ise Denizlispor deplasmanında...

Dk. 14 KAÇTI! Beşiktaş gole yaklaştı. Atiba Hutchinson penaltı noktası üzerinde boşboş kaldı, uygun durumdaydı ama vuruşunda top kaleyi tutmadı. İnanılmaz bir gol kaçtı. Maçın en net fırsatı Beşiktaş'tan...

Dk. 44 GOL! Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 0-1 öne geçirdi. Kevin N'Koudou savunma arasına çok ince bir top gönderdi, penaltı noktası üzerinde kontrol eden Kamerunlu santrfor vurdu gol oldu.

Lider Beşiktaş, Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti

DK. 50 GOL! Soyunma odasına golle giren Beşiktaş, 50'de farkı 2'ye çıkardı. Zarif bilek hareketleriyle ceza sahasına giren Bernard Mensah, ayakiçiyle uzak direğe nefis vurdu, kaleci Viviano'yu çaresiz bıraktı: 0-2.

DK. 66 GOL! Sol kanattan Rıdvan Yılmaz'ın içeriye çevirdiği topa Cyle Larin kayarak vuruşunu yaptı ve köşeden topu ağlara gönderdi: 0-3. Derbide asist yapan genç Rıdvan bu maçı da boş geçmezken, Kanadalı santrfor gol sayısını 12'ye yükseltti.

Dk. 70 GOL! Mensah'ın pasıyla topla buluşan Aboubakar'ın ceza sahası içinden yaptığı vuruşta Viviano topu çeldi. Gerilerden gelen Mensah topu tamamladı ve farkı dörde çıkarttı: 0-4.

Dk. 78 GOL! Fabio Borini'nin penaltıdan attığı golle Fatih KAragümrük farkı 3'e indirdi: 1-4.

Dk. 82 GOL İPTAL! Adem Ljajic'in attığı golle skor 1-5'e geldi. Ancak VAR'ın uyarsıyla pozisyonu inceleyen Mete Kalkavan, elle oynama tespit etti.

Lider Beşiktaş, Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti - Resim : 2

FATİH KARAGÜMRÜK: Viviano, Alparslan, Koray, Fatih, Campi, Ndiaye, Hedenstad, Bertolacci, Ndao, Borini, Sobiech

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Rıdvan, Josef, Atiba, Mensah, Larin, Nkoudou, Aboubakar

Lider Beşiktaş, Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle link Beşiktaş Vincent Aboubakar Sergen Yalçın fatih karagümrük bernard mensah cyle larin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.