F-16'LAR YOLA ÇIKACAK!

SuperHaber programcısı Metehan Demir ile SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan, gündemin sıcak başlıklarını değerlendirdi...

Mısır Parlamentosu’nun Cumhurbaşkanı Sisi’ye Libya’ya askeri olarak müdahil olma yetkisi veren tezkere kararı sonrasında Libya'da sular iyiden iyiye ısınıyor. Mısır'ın olası bir müdahalesine karşılık Ankara'nın planlarının ne olduğu konuşulurken, Türkiye ve Rusya, Libya’da mutabakata vardı. 

İki ülke heyetlerinin Ankara’da gerçekleştirdikleri görüşmeden 4 maddelik anlaşma çıktı. İki ülke, Libya’da ateşkes için çatışmanın tarafları üzerinde nüfuz kurma çabalarını sürdürmeye, BM'nin koordinasyonunda siyasi diyaloğun teşvik edilmesine katkı sağlamaya devam etmeye, insani yardımın önünü açmak için çalışmaya ve bir sonraki Libya Ortak Çalışma Grubu görüşmelerini Moskova’da yapmaya karar verdi. 

"MISIR MÜDAHALE EDERSE F-16'LAR LİBYA'YA İNECEK"

Gelişmeleri değerlendiren SuperHaber programcısı Metehan Demir, "Türkiye'nin hamlesi çok net olacak. Mısır, Libya topraklarına girerse F-16'lar ve ATAK tipi helikopterler Libya'ya intikal ettirilecek. Türkiye bir sıcak çatışmadan yana değil. Ancak Mısır müdahale ettiği anda F-16'larımız Libya'ya inecek. Bunun tüm hazırlıkları yapıldı. Uçaklarımızın nasıl gidip geleceği planlandı" ifadelerini kullandı.

'Metehan Demir ile Gündem' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

 

F-16'LAR YOLA ÇIKACAK! ile ilgili etiketler Türkiye Metehan Demir Libya Barış Özkan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.