F-16’lar Bole Kampı için havalandı! PKK elebaşı Karayılan’ın saklandığı kampa operasyon...

Terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyonlar hız kesmeden sürüyor. PKK’nın elebaşlarından Murat Karayılan’ın saklandığı Bole Kampı’na, F-16’larla hava harekâtı düzenlendi. Operasyonda örgütün sözde Doğu Karargâhı sorumlusu öldürüldü.

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Irak'taki Pençe Şimşek ve Pençe Yıldırım hava destekli kara harekâtı devam ederken, TSK önceki gece, terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan'ın saklandığı, Kandil'deki en önemli barınma alanlarından biri olan Bole Kampı'na, F-16'larla hava harekâtı düzenledi.

F-16’lar Bole Kampı için havalandı! PKK elebaşı Karayılan’ın saklandığı kampa operasyon...

Terör örgütüne ait sözde akademi adını verdikleri ideolojik eğitim kampı, uçaksavar mevzileri ile yaralı teröristlerin tedavilerinin yapıldığı hastane olarak kullanılan iki ayrı nokta ve telsiz komuta merkezi kullanılamaz hale getirildi. Aynı saatlerde İran ve Irak sınırında yer alan Süleymaniye kentine bağlı Çemçemal İlçesi kırsalındaki Şivan, Seydan ve Xase Vadisi'nin kesiştiği noktada yer alan bir dere yatağına SİHA ile düzenlenen diğer hava harekâtında da PKK'nın lojistik sorumluları olan biri kadın iki terörist etkisiz hale getirildi.

Pençe Yıldırım harekâtının sürdüğü Avaşin-Basyan bölgesinde önceki gün etkisiz hale getirilen 12 teröristten birinin ise "Rüstem" kod adlı sözde Doğu karargâhı sorumlusu olduğu bildirildi. Diğer taraftan Metina'da 2 PKK/KCK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

F-16’lar Bole Kampı için havalandı! PKK elebaşı Karayılan’ın saklandığı kampa operasyon... ile ilgili etiketler Murat Karayılan PKK terör örgütü terör operasyonu Bole Kampı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.