Ezhel Twitter’da neden gündem oldu? Amed Aydın kimdir?

Rap camiasında kazan yine kaynıyor... "Ezhel Twitter’da neden gündem oldu?" sorusu güne damgasını vurdu... Bugün Twitter’da gündem olan Amed Aydın ve Ezhel’in "teröre destek verdikleri" iddiası sosyal medyada büyük ses getirdi. Ezhel'in Twitter’da neden gündem olduğuna ilişkin ayrıntılar ve "Amed Aydın kimdir?" sorusunun yanıtı haberimizde.

Ezhel'in Twitter’da neden gündem olduğu ve "Amed Aydın kimdir?" sorusu, Twitter ve Google'de günün en çok aranan başlıkları arasında yer aldı. Popüler rap sanatçılarından biri olan ve son yıllarda adını yaptığı başarılı parçalar ile duyuran Ezhel bugün sosyal medyada TT oldu.

Rap sevenlerin merak ettiği "Ezhel Twitter’da neden gündem oldu?" ve "Amed Aydın kimdir?" soruları hakkında detaylı bilgileri okurlarımız için araştırdık.

İddiaların ortaya nasıl çıktığını, "Ezhel Twitter’da neden gündem oldu?" ve "Amed Aydın kimdir?" sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz...

Ezhel Twitter’da neden gündem oldu? Amed Aydın kimdir?

Ezhel Twitter’da neden gündem oldu?

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir "hikaye" ile tartışma yaratan Ezhel'in "teröre destek verdiği" iddiası ortaya atıldı. Ezhel’in paylaştığı hikayede Amed Aydın adlı bir kişiyi etiketlemesi Twitter’da büyük tepki gördü.

İddiaların ardından ardından PKK sempatizanı Alman Rapçi Xatar'ın da Ezhel ile fotoğrafları ortaya çıktı.  

Ezhel Twitter’da neden gündem oldu? Amed Aydın kimdir? - Resim : 2

Ezhel Twitter’da neden gündem oldu? Amed Aydın kimdir? - Resim : 3

HER ŞEY BU FLOOD İLE BAŞLADI...

Diğer yandan Rapçi Xatar hakkındaki "PKK bağlantısı" iddialarının kaynağını sosyal medyada yoğun şekilde paylaşılan bir flood oluşturuyor. Söz konusu flood'da Xatar'ın Almanya'da rapçilerden YPG'ye yardım için para topladığına ilişkin çeşitli iddialar yer alıyor.

(Flood'un ayrıntları için aşağıdaki paylaşımı inceleyebilirsiniz...)

Yaşanan bu gelişmeler üzerine, vatandaşlar Twitter'da #müzikteterörehayır başlığı altında tepkilerini dlile getirdi. Sosyal medyada başlayan tartışmaya  diğer rap sanatçılarının da dahil olması ile polemik giderek büyüdü.

Ezhel Twitter’da neden gündem oldu? Amed Aydın kimdir?

Amed Aydın kimdir?

Amed Aydın Diyarbakır’da yaşamaktadır. Etkinlik organizatörü olduğu bilinen Amed Aydın’ın Ezhel ile birçok fotoğrafı bulunmaktadır. Amed Aydın sosyal medyada gündeme gelen bu olayın ardından Kürt asıllı olduğunu belirterek, herhangi bir teröriste yardım etmediğini sosyal medya hesabından dile getirmiştir.

Ezhel Twitter’da neden gündem oldu? Amed Aydın kimdir?

Kısa süre önce de Instagram hesabından “Şehitler ölmez vatan bölünmez aslanım ” yorumu ile kendi fotoğrafını paylaşmıştır.

Amed Aydın’ın Instagram adresine AMED AYDIN (@amedaydin21) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Ezhel Twitter’da neden gündem oldu? Amed Aydın kimdir? ile ilgili etiketler Ezhel Twitter Amed Aydın kimdir Xatar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.