Ezgi Yavuz kimdir? Erman Toroğlu'nun eşi kaç yaşında, nereli, ne iş yapmaktadır?

Eski hakemlerden ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu 73 yaşında bir süredir aşk yaşadığı eski avukatı Ezgi Yavuz ile dünya evine girdi. Toroğlu’yu yakından tanıyanlar ise Ezgi Yavuz kimdir, kaç yaşında, nereli sorularına yanıt aradı.

Bir süredir Cihangir sokaklarında kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle el ele yürürken görüntülenen Erman Toroğlu’nun adını sır gibi sakladığı avukat sevgilisi ile evlendiği ortaya çıktı. Bu avukatın adının ise Ezgi Yavuz olduğu iddia edildi.

Ezgi Yavuz Kimdir?

Daha öncesinde lise yıllarından bu yana aşk yaşayarak evlendiği Şükran Toroğlu ile uzun bir evliliği olan Erman Toroğlu, 2017 yılında eşinden tek celsede boşanmıştı. Erman Toroğlu’nun bu evliliğinden iki tane çocuğu vardı.

İkinci evliliğini 73 yaşında yapan Erman Toroğlu bugün dünya evine girdiği avukat eşi ile Cihangir sokaklarında el ele yürürken görüntülenmişti.

Ezgi Yavuz kimdir? Erman Toroğlu'nun eşi kaç yaşında, nereli, ne iş yapmaktadır?

Daha önce Erman Toroğlu’nun avukatlığını da yapmış genç hanımefendi 39 yaşında bir avukat Ezgi Yavuz olduğu iddia edildi. Ezgi Yavuz ile Barcelona’daki Türk konsolosluğunda dünya evine giren s Toroğlu bu evlilik için geçen salı İspanya’nın turizm şehri Barcelona’ya gitmişti.

Ezgi Yavuz, iş hukukunda uzman bir avukat olduğu bilinmektedir. İhtilaflı taraflar arasında konuyu mahkemeye taşımamaları için arabulucu avukat olarak da çalışmaktadır. Ezgi Yavuz, İstanbul Barosuna bağlı olarak avukatlık görevine devam etmektedir.

Ezgi Yavuz kimdir? Erman Toroğlu'nun eşi kaç yaşında, nereli, ne iş yapmaktadır? ile ilgili etiketler Erman Toroğlu Ezgi Yavuz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.