Ezgi Şenler Çatı Katı Aşk'tan neden ayrıldı? Çatı Katı Aşk Ayşen neden ayrıldı?

Ezgi Şenler Çatı Katı Aşk'tan neden ayrıldı? Çatı Katı Aşk Ayşen neden ayrıldı soruları merak ediliyor. İşte detaylar..

Ezgi Şenler Çatı Katı Aşk'tan neden ayrıldı? Çatı Katı Aşk Ayşen neden ayrıldı? İşte yanıtı...

EZGİ ŞENLER ÇATI KATI AŞK'TAN NEDEN AYRILDI?

Çatı Katı Aşk dizisinde çok önemli bir başrol değişikliği yaşandı. Çatı Katı Aşk dizisinde Ayşen Yılmaz karakteri ile yer alan Ezgi Şenler diziden ayrılıyor ve yerine güzel oyuncu Selin Şekerci Ayşen karakteri ile diziye dahil oluyor.

Çatı Katı Aşk dizisi Kanal D’nin en düşük reyting alan dizilerinden biriydi. 9 Temmuz perşembe akşamı yayın hayatına başlayan Çatı Katı Aşk dizisi yeni sezonun başlaması ile pazartesi gününe alınmıştı. Pazartesi gününe alınan dizi gün değişikliğinden sonra da istenen reytingleri yakalayamamıştı.

ÇATI KATI AŞK AYŞEN NEDEN AYRILDI?

Çatı Katı Aşk dizisi için Kanal D devam etmeme karar aldı. 15 bölüm sözleşmesi olduğu tahmin edilen Çatı Katı Aşk dizisinin sorunları tartışıldı. Çatı Katı Aşk dizisine 15. bölüme kadar şans veren Kanal D yönetimi bu bölüme kadar reytinglerin artmaması durumunda dizi için final kararı alacağını belirtti.

Ezgi Şenler Çatı Katı Aşk'tan neden ayrıldı? Çatı Katı Aşk Ayşen neden ayrıldı?

Çatı Katı Aşk dizisi yapımcısı Mia Yapım ise dizi de bir şeyleri değiştirerek Kanal D yönetiminden biraz daha zaman kazanmak istiyor. Çatı Katı Aşk dizisine en çok gelen eleştiri başrol oyuncularının uyumsuzluğuydu. Çatı Katı Aşk dizisinde Furkan Andıç ile Ezgi Şenler’in uyumsuz olduğu bir çok eleştirmen tarafından da dillendirilmişti.

Kaynak:diziseti.tv

Ezgi Şenler Çatı Katı Aşk'tan neden ayrıldı? Çatı Katı Aşk Ayşen neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Kanal D ezgi şenler çatı katı aşk neden ayrıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.