Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz) kimdir?

Çatı Katı Aşk dizileri ile ekranlarda görüceğimiz Ezgi Şenler'in kim olduğu araştırılıyor. Kanal D'nin yaz dizisi olarak hayata geçen bu projede yer alıcak olan Ezgi Şenler kimdir?

Bu akşam Kanal D ekranlarında yayına girecek olan Çatı Katı Aşk dizisi ile merak edilen Ezgi Şenler'i sizler için araştırdık. Bu yeni başlayacak olan romantik dizinin başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Denizci yer alacaktır. Çatı Katı Aşk dizisinde karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin’in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerinin hikayesi anlatılmaktadır.

Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz) kimdir?

ÇATI KATI AŞK AYŞEN YILMAZ KİMDİR?

Ayşen Yılmaz moda tasarımı bölümünde okumaktadır. Yılmaz ailesini öz kızlarından daha çok seviği üvey kızıdır ve bütün mahallenin göz bebeğidir. İlk adımından, koşmasına, okulundaki tüm müsamerelerine kadar bütün anlarında mahalleli yanında olmuştur. Bunları unutmayan Ayşen büyüdükten sonra kendini mahallenin her işine koşmaya adamıştır.

Ayşen hayalperest ve renkli kişiliğe sahip olmasına rağmen gözü parada, pulda değildir.

Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz) kimdir?

ÇATI KATI AŞK EZGİ ŞENLER KİMDİR?

Ezgi Şenler, 28 Ocak 1993 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nde tamamlamıştır. 9 yaşında Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde Çocuk Balesi Bölümü'ne iki yıl eğitim almıştır.
11 yaşında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü'ne girmeye hak kazanmıştır. 2016 yılında Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Ezgi Şenler, şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Müjgan karakterine hayat vermektedir. Ezgi Şenler, 1,68 metre boyunda, 55 kilo ve Kova burcudur.

DİZİLER VE FİLMLER

2019 – Canevim (Müjgan Haksever) (TV Dizisi)
2018 – Nefes Nefese (Mercan) (TV Dizisi)
2016 – Bodrum Masalı (Aslı) (TV Dizisi)

Ezgi Şenler (Ayşen Yılmaz) kimdir? ile ilgili etiketler Aşk oyuncu çatı Katı kimdir ezgi şenler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.