Ezgi Mola'ya destek paylaşımı yapmıştı! Farah Zeynep Abdullah'a 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı!

2 yıl önce intihar eden İpek Er'e tecavüz etmekten ceza alan ve ardından serbest bırakılan uzman çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan ünlü oyuncu Ezgi Molaya'a sosyal medya hesabı üzerinden destek veren meslektaşı Farah Zeynep Abdullah hakkında 2 yıldan 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Batman’ın Beşiri ilçesinde tabancayla intihara kalkışan ve 34 gün sonra 18 Ağustos 2020’de hastanede hayatını kaybeden İpek Er, bıraktığı mektupta, Siirt’te görevli Orhan’ın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu belirtmişti.

Orhan hakkında, ‘nitelikli cinsel saldırı‘ suçundan 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle dava açılmış, tutuksuz yargılanırken, tutuklanmasına yönelik talepler reddedilmişti.

MOLA 6 BİN 960 TL ADLİ PARA CEZASINA ÇARPTIRILMIŞTI

Mola da 20 Ağustos 2020’de Twitter üzerinden, “Tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ne diyim! Yazıklar olsun! Yazıklar olsun!!! #MusaOrhanTutuklansin” diye yazmıştı.

Orhan, sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle Mola’ya dava açmıştı. Mola, 6 bin 960 lira adli para cezasına çarptırılmıştı.

Ezgi Mola'ya destek paylaşımı yapmıştı! Farah Zeynep Abdullah'a 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı!

MOLA'YA DESTEK VEREN FARAH ZEYNEP ABDULLAH'A SUÇ DUYURUSU

DHA’da yer alan habere göre, Mola’ya destek olmak için tweet atan oyuncu Farah Zeynep Abdullah hakkında da Orhan’a hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

Orhan’ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, Uşak Banaz Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı suç duyurusunda Abdullah’ın gerek sinema sektöründe gerekse sosyal medyada tanınırlığı yüksek bir kişi olduğunu vurgulayarak, Abdullah’ın paylaşımından sonra müvekkili ve ailesinin hakaret ve tehdit mesajları aldığını ve hayati tehlike ile karşı karşıya kaldıklarını aktardı.

Ezgi Mola'ya destek paylaşımı yapmıştı! Farah Zeynep Abdullah'a 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı! - Resim : 2

 

 

 

Ezgi Mola'ya destek paylaşımı yapmıştı! Farah Zeynep Abdullah'a 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı! ile ilgili etiketler Farah Zeynep Abdullah Ezgi Mola
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.