Ezgi Mola'nın Altın Kelebek Ödülleri Konuşması Ayakta Alkışlandı

48'inci Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu ödülünü Netflix projesi Erşan Kuneri'deki rolüyle Ezgi Mola aldı. Ezgi Mola Altın Kelebek Ödülleri'ndeki konuşmasıyla geceye damga vurdu.

Ezgi Mola, Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Komedi Dizisi Kadın oyuncu ödülünü aldı. 48'in Altın Kelebek Ödülleri'nde yaptığı konuşmayla ayakta alkışlandı.

Oyuncu Ezgi Mola, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, Mahsa Amini protestolarının ardından İran'da 'Ahlak Polisi'nin kaldırılmasını hatırlatarak, TBMM'deki tüm partilere seslendi. Mola, “Bu güzel haberlerin bizim ülkemizde de yaşanmasını istiyorum. TBMM’de, kimsenin görüşüyle ilgilenmiyorum; kadınlar için tüm canlılar için eşit yaşam hakkının olduğu bir yasa çıkarılmasını diliyorum” dedi.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde, ‘En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Ezgi Mola, sahnede kadın cinayetleri için tüm milletvekillerine çağrı yaptı.

Resim

Ezgi Mola, “Bu güzel haberlerin bizim ülkemizde de yaşanmasını istiyorum. TBMM’de, kimsenin görüşüyle ilgilenmiyorum; kadınlar için tüm canlılar için eşit yaşam hakkının olduğu bir yasa çıkarılmasını diliyorum” dedi.

Ezgi Mola'nın Altın Kelebek Ödülleri Konuşması Ayakta Alkışlandı ile ilgili etiketler Pantene Altın Kelebek Ödülleri Ezgi Mola
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.