Ezgi Mola ve sevgilisinden ilk görüntü geldi!

Güzel oyuncu Ezgi Mola ve bir süredir beraber olduğu erkek arkadaşı Mustafa Aksakallı, görüntü vermeme kuralını bozdu. Aksakallı, sevgilisini izlemek için gittiği Alice Müzikali'nde, Mola ile olan bir pozunu paylaştı. Genç işletmeci, paylaşımının altına düştüğü "Kraliçem" notuyla aşkını ilan etti.

Bir süredir aşk yaşayan ancak birlikte görüntü vermeyen Ezgi Mola ile işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı kural bozdu. Mola'nın rol aldığı Alice Müzikali'ni izlemeye giden Mustafa Aksakallı oyuncu ile fotoğrafını Instagram hesabından 'Kraliçem' notu ile paylaştı.

İŞTE MUSTAFA AKSAKALLI'NIN PAYLAŞIMI:

 Ezgi Mola ve sevgilisinden ilk görüntü geldi!

ALİCE MÜZİKALİNE ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Serenay Sarıkaya, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız ve Ezgi Mola başta olmak üzere çok sayıda ünlü ismi kadrosunda toplayan Alice müzikali dün izleyici ile buluştu. Zorlu Center'daki etkinliğe ünlü isimler akın etti.

"SÖZÜMÜ TUTARIM"

 Müzikali izleyenler arasında şarkıcı Hadise de vardı. Hadise, Enis Arıkan'ı etiketlediği fotoğrafı "Sözümü tutarım" notu ile Instagram'da paylaştı.

Ezgi Mola ve sevgilisinden ilk görüntü geldi! - Resim : 2

 

Ezgi Mola ve sevgilisinden ilk görüntü geldi! ile ilgili etiketler Hadise Ezgi Mola Enis Arıkan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.