Ezgi Mola sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı!

Başarılı oyuncu Ezgi Mola sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı.

Son dönemin başarılı kadın oyuncularından Ezgi Mola, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Mola çoğu zaman hesabından keyifli paylaşımlarda bulunsa da dönem dönem kendisini rahatsız eden konuları bütün açıklığıyla paylaşmaktan da geri durmuyor. Ezgi Mola geride bıraktığımız gün yine bu tarz bir paylaşımda bulundu ve yaşadıklarını uzun uzun yazdı.

Ezgi Mola yaptığı paylaşımda şöyle dedi.

“Bugün tanıştığım ve yaptığı iş ile ilgili bilgi almaya gittim hanım yanımda olan arkadaşıma beni kast ederek, ‘ısırmaz değil mi’ şeklinde sözüm ona bir şaka yaptı! ŞAKA! CAHİLLİK DÜNYANIN EN TEHLİKELİ HASTALIĞI! Allah ıslah etsin! Sırf arkadaşımı zor durumda bırakmamak için durdum orada ama bu denli terbiyesizlere haddini bildirip acaba onun dilinden konuşup hoşt falan mı demeliydim (öte yandan köpeklere bayılırım, canımı veririm o yüzden köpeklere hakaret etmiş olmaz mıydım)."

Ezgi Mola sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı! ile ilgili etiketler Ezgi Mola
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.