Ezgi Mola kendi evinde de Safiye rolünde

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola bir kez daha hayranlarını şaşırtmayı başardı. Sevgilisi Mustafa Aksakallı paylaşımlarında Safiye'ye takılmadan geçemedi.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi her bölümü ile olay yaratmaya devam ediyor. Hikayesi kadar oyuncu kadrosu ile de büyüleyen dizide Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola’nın evindeki günlük hali de gözlerden kaçmıyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin en çok takip edilen isimlerinden biri olan Ezgi Mola, 8 yıl aradan sonra döndüğü ekranlarda Safiye karakteriyle ile oldukça büyük bir ses getirmeyi başardı. Canlandırdığı karakterle zaman zaman dalga geçmeyi ihmal etmeyen Mola , işi espriye kadar dökerek hayranları da şaşırtmakta.

Ezgi Mola kendi evinde de Safiye rolünde

Ezgi Mola’nın aslında kendi evinde de Safiye halleri, takipçileri tarafından da yakın izleniyor. Mola, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Mustafa Aksakallı’nın paylaşımlarına kendisi de çok gülerken bu hallerini kendi hesabından da paylaşmayı ihmal etmiyor.

Mola son paylaşımında Safiye’nin dizideki kıyafeti, saçı, çorabı ile aynı imajla kendi evinde temizlik yaparkenki hali bu sefer büyük bir ses getirdi. Son hali ile herkesi kırıp geçiren Mola, evinde yaptığı temizlikte kendinden geçmiş hali herkesi oldukça şaşırttı.

Ezgi Mola kendi evinde de Safiye rolünde - Resim : 2

Aksakallı paylaşımında, “Korkuyorum Safiş bizim evde. Baktıkça gülesim geliyor, sinirlerim bozuldu. Rejiden beni duyan varsa bu kızı hemen sete çağırsın” notuyla da görenleri güldürdü.

Ezgi Mola kendi evinde de Safiye rolünde ile ilgili etiketler Ezgi Mola safiye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.