Ezgi Mola Hakkında Karar Verildi! İzleyici İsyan Etti! TRT'nin Kararı Çok Konuşulacak!

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezon reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye'yi oynayan Ezgi Mola TRT yönetimini kızdırdı. Orman yangınları ile ilgili paylaşımı Mola'nın akıbeti merak ediliyor. Gelecek sezon Safiye kadroda olacak mı?

Ezgi Mola sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz sezon Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakteri ile damga vuran oyuncunun Orman yangını felaketiyle ilgili "Yazıklar Olsun" paylaşımı TRT yönetimini rahatsız etti.

Arif Hür'ün haberine göre Ezgi Mola TRT muhabirinin yangınlar tamamen söndürüldü açıklamasına sert tepki gösterdi. Oyuncu, sosyal medya hesabından bu açıklamaya "Yazıklar Olsun" paylaşımında bulundu.

Geçtiğimiz günlerde TRT Genel Müdürlüğüne getirilen Mehmet Zahid Sobacı ve TRT Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Hilal Kaplan Öğüt'ün Ezgi Mola'nın bu çıkışını şaşkınlık ve üzüntüyle karşıladıkları öğrenildi.

Hilal Kaplan Öğüt, "Ezgi Mola'nın paylaşımı tamamen yalan. Bence de 'yazıklar olsun' diyerek Mola'ya sert çıktı.

AKIBETİ YAKIN ZAMANDA BELLİ OLACAK

Masumlar Apartmanı dizisinde yeni sezon hazırlıkları ise sürüyor. Safiye karakterini oynayan Ezgi Mola'nın yeni sezonda olup olmayacağı ise merak ediliyor.

 Musa Orhan özür istedi, Ezgi Mola kabul etmedi - Magazin Haberleri | NTV

 

Ezgi Mola Hakkında Karar Verildi! İzleyici İsyan Etti! TRT'nin Kararı Çok Konuşulacak! ile ilgili etiketler Ezgi Mola safiye masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.