Ezgi Eyüboğlu'nu hemen unuttu! Oğulcan Engin ünlü fenomenle aşk yaşıyor!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, geçtiğimiz aylarda oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile ilişkisini sonlandırmıştı. Şimdi de Engin'in, sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi.

Seda Sayan ile Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin, özel hayatıyla yine gündeme geldi. Geçtiğimiz temmuz ayında Ezgi Eyüboğlu'ndan sürpriz bir şekilde ayrılan oyuncu Oğulcan Engin'in adı genç fenomenle anılmaya başlandı.

OĞULCAN VE ALA AŞK MI YAŞIYOR?

Oğulcan Engin'in YouTuber Ala Tokel ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İkilinin, şimdilik gözlerden uzak yerlerde buluştuğu öne sürüldü. Aşk iddiasının ardından taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.

Ezgi Eyüboğlu'nu hemen unuttu! Oğulcan Engin ünlü fenomenle aşk yaşıyor!

"TATLI BAŞLANGIÇ EVRESİNDEYİZ"

YouTube Danla Bilic'in bir videosuna konuk olan Ala Tokel, "Flörtün var mı?" sorusu üzerine "Var, tatlı ilk başlangıç evresindeyiz" dedi.

Ezgi Eyüboğlu'nu hemen unuttu! Oğulcan Engin ünlü fenomenle aşk yaşıyor! - Resim : 2

 

Ezgi Eyüboğlu'nu hemen unuttu! Oğulcan Engin ünlü fenomenle aşk yaşıyor! ile ilgili etiketler Seda Sayan Oğulcan Engin Sinan Engin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.