Ezgi Eyüboğlu'ndan ayrılan Oğulcan Engin'e babası Sinan Engin destek oldu

Seda Sayan'ın işletmeci oğlu Oğulcan Engin ile oyuncu Ezgi Eyüboğlu’nun yaklaşık 2 yıl önce başlayan aşkı 27 Temmuz’da bitmişti. Engin, önceki gün babası Sinan Engin ile Cihangir'de buluştu. Muhabirlerle sohbet eden Engin, "Bugün baba-oğul buluşmamız var, konuşup dertleşeceğiz." dedi.

Oğulcan Engin ile Ezgi Eyüboğlu, birbirlerini sosyal medya hesaplarından takibi bırakıp, birlikte çekilen fotoğraflarını da silmişti. Bu sürpriz ayrılığı Çeşme tatili dönüşü oyuncunun istediği söylenmişti.

Ezgi Eyüboğlu'ndan ayrılan Oğulcan Engin'e babası Sinan Engin destek oldu


Morali bozuk olan Oğulcan Engin önceki gün Cihangir’de işlettiği Emily’s Garden’daydı. 30 yaşındaki Engin'e baba desteği geldi. Babası Sinan Engin oğlunu ziyaret etti. Oğulcan, “Bugün baş konuğum babam. Konuşup dertleşeceğiz” dedi.

 

 

Ezgi Eyüboğlu'ndan ayrılan Oğulcan Engin'e babası Sinan Engin destek oldu ile ilgili etiketler Oğulcan Engin Ezgi Eyüboğlu Seda Sayan Sinan Engin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.