Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Hadise’nin sevgilisi olarak gündem olan Kaan Yıldırım’ın eski eşi Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında sizler için araştırdık. İşte, Ezgi Eyüboğlu’nun hayatı hakkında detaylar…

Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında sorusu gündem oldu. Hadise’nin yeni sevgilisi Kaan Yıldırım ile ayrılıp barışmasının ardından eski eşi Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında soruları sorulmaya başlandı. Sizler için  Ezgi Eyüboğlu kimdir araştırdık.

Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Ezgi Eyüboğlu 15 Haziran 1988 yılında Istanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Sonrasında Bahçeşehir Üniversitesinde ileri oyunculuk bölümüne giderek master yapmıştır. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Aybige Hatun rolüyle üne kavuşmuştur.

Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Ardından Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde yer almıştır. Ama asıl çıkışını ise 2015 yılında başrollerini eski eşi Kaan Yıldırım ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal Güçlü karakterini canlandırarak gerçekleştirmiştir. Daha sonralardan Payitaht Abdülhamid adlı dizide Ahsen karakterini ve Bir Aile Hikayesi adlı dizile Nil karakterini canlandırmıştır.

Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

14 Mayıs 2016 yılında Kaan Yıldırım ile Esma Sultan Yalısı'nda nikah masasına oturan çift 26 Haziran 2019 tarihinde boşanmışlardır. 

Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Şimdilerde ise Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile bir ilişkisi vardır. 

Instagram adresi ne?

Ünlü oyuncunun Instagram adresine Ezgi Eyüboğlu (@ezgieyuboglu) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Ezgi Eyüboğlu Kaan Yıldırım Oğulcan Engin kimdir kaç yaşında nerelidir eski eşi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.