Ezeli rekabette özlenen görüntüler!

AXA Sigorta Efeler Ligi'in 4. haftasında Fenerbahçe HDI Sigorta - Galatasaray HDI Sigorta Burhan Felek Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Galatasaray HDI Sigorta, Axa Sigorta Efeler Ligi 4. Haftasındaki derbi mücadelesinde Fenerbahçe HDI Sigorta'yı 3-0 mağlup etti.

Galatasaray HDI Sigorta, deplasmanda konuk olduğu Fenerbahçe HDI Sigorta'yı 25-20, 25-22 ve 25-21'lik setlerle 3-0 mağlup etti. Bu sonuçla sarı-kırmızlılar ligde 4'te 4 yaparken, sarı-lacivertliler ligdeki ilk yenilgisini yaşadı.

ÖZLENEN GÖRÜNTÜLER

Derbi karşılaşması öncesinde iki takımın oyuncuları birbirlerine sarılarak başarılar diledi. Daha sonra maç öncesinde iki takım oyuncuları toplu halde fotoğraf çektirdiler. Türk sporununun iki devi arasındaki bu özlenen görüntüler seyircilerden de büyük alkış aldı.

Ezeli rekabette özlenen görüntüler!

Daha önce de 4 Mayıs 2017 yılında Fenerbahçe ile Galatasaray kadınlar voleybol finalinde iki takım oyuncuları birlikte fotoğraf vermiş ve bu hareket şeref diploması ödülü almıştı.

Ayrıca iki takım oyuncuları lösemili çocuklara destek için maskeyle sahaya çıktı.

Ezeli rekabette özlenen görüntüler! - Resim : 2

 

Ezeli rekabette özlenen görüntüler! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.