Ezeli rakiplere çalım! Abdülkerim Bardakcı mücadelesini Fenerbahçe kazandı

Süper Lig'in 3 büyüğü Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Abdülkerim Bardakcı yarışında gülen taraf sarı-lacivertliler oldu. Fenerbahçe, 27 yaşındaki oyuncunun transferi için anlaşma sağladı. Milli stoperin yeni adresi Kadıköy.

Uzun süredir yapılan görüşmelerde deneyimli stoper için çok sayıda teklif alan Konyaspor, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı.

KAZANAN TARAF SARI-LACİVERTLİLER

Galatasaray’ın 27 yaşındaki stopere karşılık takas oyuncu önerdiği, Beşiktaş’ın ise 2 milyon 250 bin Euro son teklif olarak sunduğu Abdülkerim için Fenerbahçe, teklifte 2,6 milyon Euro’ya kadar çıkarak kazanan taraf oldu.

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER TEKLİFİ PEŞİN

Fenerbahçe’nin teklifini peşin olarak ilettiği, Beşiktaş’ın ise vadeler halinde bir teklifte bulunduğu, bunun üzerine de Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un el sıkıştığı öğrenildi. İki başkanın bugün gerçekleşen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı sonrası ayrıntılarıyla bu konuyu konuştukları belirtildi.

BAŞARILI STOPER KIM MIN JAE PREMIER LİG'E

Abdülkerim Bardakçı’yı alternatif olarak kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, çok yoğun teklifler aldığı başarılı stoperi Kim Min-jae’yi de göndermeye hazırlanıyor. İngiliz kulüplerinin yakın ilgisinin olduğu bilinen Güney Koreli futbolcu için 23 milyon Euro olan fesih bedelinin İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’ın ödeyeceği tahmin belirtiliyor. Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Ezeli rakiplere çalım! Abdülkerim Bardakcı mücadelesini Fenerbahçe kazandı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Transfer Konyaspor Abdülkerim Bardakçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.