Ezeli rakiplerden utanç veren Elmalı kararlarına tepki

Antalya’da yaşanan iki çocuğa cinsel istismar davasına 4 büyük futbol kulübü sessiz kalmadı. Sosyal medyada #ElmalıDavası etiketi ile yapılan paylaşımlara Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kulüplerinden anne ve üvey babanın serbest bırakılmasına tepkiler geldi.

Antalya'da iki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiası ile tutuklanan ancak daha sonrasında da annenin ve çocukların üvey babasının adli kontrolle serbest bırakılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Her iki çocuğun da psikolojik destek aldığı belirtilirken yaşananlara Süper Lig’in 4 büyük kulübünden de tepkiler geldi.

Elmalı davası ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan 4 futbol kulübü de yaşananlara sessiz kalmadı.

Soruşturma kapsamında anne Merve A. ile üvey baba Rahmi A. Önce tutuklandı, diğer 2 şüpheli serbest bırakıldı. Davanın üçüncü duruşmasında sanıklar suçlamaları kabul etmedi. Merve A. ve Rahmi A. adli kontrolle serbest bırakıldı.

Ezeli rakiplerden utanç veren Elmalı kararlarına tepki ile ilgili etiketler Antalya çocuk istismarı elmalı davası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.