Ezcümle bu yürüyüş bu dakikadan itibaren suçtur!

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu MİT TIR'ları iddianamesinde çıkan yeni belge ve bilgileri kaleme aldığı yazısında Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünün artık suç olduğunu ifade etti.

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu MİT TIR'ları iddianamesinde çıkan yeni belge ve bilgileri kaleme aldığı yazısında Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünün artık suç olduğunu ifade etti.

İşte Kelkitlioğlu'nun Akşam Gazetesi'ndeki o yazısı...

Bu yürüyüş artık suçtur!

Kılıçdaroğlu, MİT TIR'larına kurulan ihanet kumpası davasından çıkan sonuç sonrası yollara düşmüş, ardındaki FETÖ parmağını gizlemek için de 'Adalet' maskesi takmıştı! 400 küsur kilometrelik yol boyunca bir koluna FETÖ, bir koluna da PKK'nın girmiş olmasının keyfini sürerken, dün taktığı o maskeyi düşüren bir gelişme yaşandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, MİT TIR'ları soruşturmasıyla krtik bilgilere ulaşıp, yeni bir iddianame hazırladı ve bunu kamuoyuyla paylaştı.

İddianameye göre;
1- MİT TIR'larının durdurulması talimatı, Kara Kuvvetleri'nin sivil imamına Pensilvanya'daki yüz yüze görüşme sırasında verildi.

2- Kurulan oyun bozulunca 'Ertuğrul' kod adlı sivil imam Bayram Andaç önce ABD Büyükelçiliği'ni sonra da ABD Konsolosluğu'nu aradı.

Daha pek çok ayrıntı var tabii, onları gazetemizde okuyacaksınız...

Buradaki en kritik konu, MİT TIR'ları kumpasını organize eden imamın, tıpkı 15 Temmuz ihanet girişimi sonrası Adil Öksüz'ün yaptığı gibi, ABD konsolosluğuyla temas kurmuş olması.

Ortada deli sorular...

Bu mahrem imam konsolosluk ve elçilikte kimlerle konuştu? Konuşma sonrası nasıl ortadan kayboldu, ABD'nin bu konuda herhangi bir yardımı var mı? Adil Öksüz'de olduğu gibi bu imamın da ABD'yle temasta olması tesadüf mü?
Aslınca cevaplar basit... Çok net anlaşılıyor ki, MİT TIR'ları kumpası da bizzat ABD tarafından kurgulanmış ve FETÖ'cü maşalarınca sahnelenmek istenmiş.

Peki Can Dündar, Enis Berberoğlu'ndan sonra Kılıçdaroğlu bu senaryonun neresinde? Yazının girişinde o maske düşmüştü demiştim...

OPERASYONUN PARÇASI

MİT TIR'ları davasında çıkan karar sonrası 'Gündoğdu marşıyla' yollara düşen Kılıçdaroğlu, en iyimser analizle hem devlete yönelik uluslararası bir kumpas, hem de ABD'nin ve FETÖ'nün bu kumpastaki rolünü gölgeleme görevini üstlenmiştir!

Biz bu tespiti yürüyüşün ilk başladığı günden beri yapıyoruz; ancak ortaya çıkan bu son bilgiler Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'ye yönelik bir operasyonun parçası haline dönüştüğünü tereddüte yer bırakmayacak şekilde ortaya koyuyor... 'Adalet' gibi kutsal bir olgunun arkasına sığınmış olması da bu gerçeği değiştirmez!
Ezcümle bu yürüyüş bu dakikadan itibaren suçtur! Nokta!

Ezcümle bu yürüyüş bu dakikadan itibaren suçtur! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu MİT TIR'ları murat kelkitlioğlu adalet yürüyüşü
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.