Eyvah Karım filminin konusu nedir? Eyvah Karım oyuncuları kimlerdir?

24 Aralık Perşembe günü Kanal D yayın akışında yer alan Eyvah Karım filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Eyvah Karım hangi kanalda? Eyvah Karım oyuncuları kimlerdir?

24 Aralık Perşembe günü Kanal D yayın akışında yer alan Eyvah Karım adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Eyvah Karım 2018 yılında vizyona girmiştir. Eyvah Karım adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Eyvah Karım filminin konusu nedir? Eyvah Karım oyuncuları kimlerdir?

Eyvah Karım Filminin Konusu Nedir?

Raşit Çelikezer'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Eyvah Karım" filminde, zengin ve sosyetik bir çiftin hikayesi anlatılıyor. Karısının tatile gitmesini fırsat bilen adam hemen çapkınlık planları yapar. Fakat başına gelenler planladıklarından bambaşkadır. Evde çapkınlık planı yapan adamın tadını önce eve giren üç farklı hırsız bozar. Bu yetmezmiş gibi bir de karısı sürpriz yapmak için aniden eve geri döner.

Eyvah Karım filminin konusu nedir? Eyvah Karım oyuncuları kimlerdir?

Eyvah Karım Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Raşit Çelikezer

Oyuncular: Asuman Dabak, Yosi Mizrahi, Wilma Elles

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 6 Nisan 2018 / 1s 35dk

Eyvah Karım filminin konusu nedir? Eyvah Karım oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Eyvah Karım filminin konusu nedir oyuncuları kimler kaç yılında çekilmiş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.