Eyüpsultan'da inanılmaz olay: 'Dua ediyorduk' dediler

İstanbul Eyüpsultan'da defineciler bu kez mezarları kazdı. İhbar üzere yakalanan 3 kişi akıllara zarar bir açıklama yaparak 'dua ediyorduk' dedi.

Ayvansaray Mezarlığı'nda gece saat 02.00 sıralarında iddiaya göre, define aramak amacıyla kazma ve küreklerle mezarlığa gelen 3 kişi, eski mezar taşları bulunan alanı kazmaya başladı. Bu kişileri gören biri durumu ihbar edince polis mezarlığa geldi. Yapılan araştırmada mezar taşlarının arkasında yakalanan 3 kişi gözaltına alınmak üzere emniyete götürüldü.

Eyüpsultan'da inanılmaz olay: 'Dua ediyorduk' dediler

Şüpheliler, mezarlıkta dua ettiklerini söyleyerek kendilerini savundu. Yapılan incelemede mezar kazmada kullanılan kazma ve kürek ele geçirilirken mezarlığın ise yaklaşık 60 santimetre kadar kazıldığı belirlendi. (DHA)


Eyüpsultan'da inanılmaz olay: 'Dua ediyorduk' dediler ile ilgili etiketler Eyüpsultan mezar Hazine
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.