Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya kimdir? Sixt Rent A Car sahibi kim?

Galatasaray’ın 18 yaşındaki genç yıldızı Erencan Yardımcı’yı 4.2 milyon lira bedelle Eyüpspor’a göndermesi spor basınında geniş bir yankı uyandırdı. Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız ise Erencan transfer ücretinin sponsor tarafından karşılandığını söyledi. Peki, Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya kimdir? Sixt Rent A Car sahibi kim?

Galatasaray’dan Erencan Yardımcı’yı 4.2 milyon lira karşılığında transfer eden 2. Lig takımı Eyüpspor basında geniş bir yer buldu. 1 Temmuz 2019 tarihinde Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Erecan Yardımcı, Leipzig'le oynanan hazırlık maçında Babel’e asist yapmıştı.

Galatasaray'da 18 yaşındaki santrfor Erencan Yardımcı, 4.2 milyon lira bedelle 2. Lig Kırmızı Grup takımı Eyüpspor'a transfer oldu.

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya kimdir? Sixt Rent A Car sahibi kim?

Murat Özkaya kimdir?

2005 yılında kurulan Metal Oto’nun sahibi olan Murat Özkaya, Türkiye genelinde yaklaşık 9.000 araç filosu ve 500 personeli ile 25 ilde faaliyet göstermektedir. 2018 senesinde Metal Oto bünyesine katılan Central Rent a Car ve İngiltere menşeili Green Motion markaları ile bireysel kullanıcılara ve kurumsal firmalara günlükten 6 aya kadar olan vadelerde kısa dönem araç kiralama hizmeti sunmaya başlamıştır.

2019 yılının yaz aylarında Eyüpspor'un başkanı olarak seçilen Murat Özkaya, Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Sixt Rent a Car firması ise Galatasaray'ın forma göğüs sponsorudur.

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya kimdir? Sixt Rent A Car sahibi kim? ile ilgili etiketler eyüpspor Sixt Rent A Car Murat Özkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.