Eyüp Sultan Türbesi'ne çekiçle saldırının görüntüleri ortaya çıktı: İşte o anlar!

Eyüp Sultan Türbesine dün saat 21.30 sıralarında gelen çekiçli saldırgan, hacet penceresinin sağ ve sol tarafındaki çini levhaların üzerindeki 'pençe' motiflerine zarar verdi. Saldırgan yakalanırken olay anına dar yeni görüntüler ortaya çıktı.

Eyüp Sultan Türbesine dün saat 21.30 sıralarında gelen çekiçli saldırgan, hacet penceresinin sağ ve sol tarafındaki çini levhaların üzerindeki 'pençe' motiflerine zarar verdi. Saldırgana türbenin güvenlik görevlileri müdahale etti. Yakalanan saldırgan polise teslim edildi.

YÜZDE 80 ENGELLİ RAPORU VARMIŞ

Saldırganın, Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nce düzenlenmiş yüzde 80 oranında zihinsel engelli raporu olduğu belirtildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ilgili birimleri tarafından tahrip edilen çinilerin tamiri için çalışma başlatıldı.

Eyüp Sultan Türbesi'ne çekiçle saldırının görüntüleri ortaya çıktı: İşte o anlar!

Bu arada pazar günü akşam saatlerinde gerçekleşen saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde saldırganın bir anda gelerek çekiçle çini levhalara vurduğu görülüyor.

 Eyüp Sultan Türbesi'ne çekiçle saldırının görüntüleri ortaya çıktı: İşte o anlar! - Resim : 3

Eyüp Sultan Türbesi'ne çekiçle saldırının görüntüleri ortaya çıktı: İşte o anlar! ile ilgili etiketler İstanbul Eyüpsultan Saldırı Eyüp Sultan Türbesi'

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.