Eyüp Sabri Tuncer cruelty free mi? Hayvanlar üzerinde deney yapılmadığı nasıl anlaşılır?

Save Ralph filmi ile gündeme gelen cruelty free markalar Türk okuyucusu ve ilgilleri tarafından da merakla araştırılıyor. İyi bir insan olmanın ilk adımı hayvan deneyi yapmayan markaları tercih etmek olabilir. Marketten önünüze gelen kozmetik ürününü almayıp cruelty free markaları tercih edebilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer kozmetik markası cruelty free mi?

Cruelty free markalar günümüzde çok tercih ediliyor. Kozmetik dünyasında hayvanlar üzerinde deney yapmayan yani cruelty free markalar giderek daha fazla hacim kaplıyor. Vegan olmanız da gerekmiyor crulety free markaları tercih etmeniz için. Örneğin hayvanlar üzerinde deney yapmayan marka ruj kullanabilirsiniz. Cruelty ürünler herkes için erişilebilir durumda. Peki Eyüp Sabri Tuncer cruelty free mi?

EYÜP SABRİ TUNCER CRUELTY FREE Mİ?

Save Ralph kısa filminde yer alan deney tavşanı Ralph ile gündeme gelen hayvanlar üzerinde deney yapma, bunu kullanan ya da kullanmayan markaları da araştırmaya itti insanları. Bu markalardan biri de Eyüp Sabri Tuncer. Kozmetik dünyasının bu bilindik markası cruelty free mi?

Hayvanlar üzerinde deney yapılmadığını nasıl anlarım?

Bu logo evrensel olarak hayvanlar üzerinde denenmemiştir logosu olarak kullanılıyor. Elbette bazı farklı logolar da var ancak özellikle bu logoyu asla unutmayın. Çünkü üzerinde bu logo bulunan ürünler hayvanlar üzerinde deney yapmıyor.

EYÜP SABRİ TUNCER CRUELTY FREE

Türkiye'nin Vegan Sertifikalı İlk Kozmetik Markası Eyüp Sabri Tuncer. Avrupa Vejetaryen Birliği tarafından onaylanan ve tüm dünyada en güvenilir vegan/vejetaryen ürün etiketi olarak kabul edilen V-LABEL sertifikası kapsamında Türkiye'nin ilk Vegan Sertifikalı kozmetik markası; Eyüp Sabri Tuncer olmuştur.

 

Eyüp Sabri Tuncer cruelty free mi? Hayvanlar üzerinde deney yapılmadığı nasıl anlaşılır? ile ilgili etiketler hayvan cruelty free eyüp sabri tuncer
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.