EYT'lilerden Erdoğan'ın sözlerine yanıt!

Uzun süredir gündemde yer alan emeklilikte yaşa takılanlar(EYT) konusu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'seçimi kaybetsek de yokum' sözlerinin üzerine Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD) Başkanı Gönül Özüpak, 'vazgeçmeyeceğiz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geride kalan günlerde İstanbul'da gerçekleştirdiği bir konuşma sırasında '‘Tutturmuşlar EYT.  Ne için erken emeklilik? Milletimizin zararına olan bir şeye yokum. Seçim kaybetsek de yokum. Bırakalım ne zaman emekli olması gerekiyorsa o zaman olsun. İskandinav ülkelerinin hepsi erken emeklilik sistemiyle battı. Herkes vaktinde emekli olmalı'' şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. 

EYT-SYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak, bunun üzerine Twitter hesabından konuya dair açıklamalarda bulundu. 

Özüpak, yaptığı açıklamada ''EYT; kazanılmış anayasal haktır.. Anayasal hakkımızın iadesini istiyoruz. Söylemler bizi davamızdan vazgeçiremez. Vazgeçmeyeceğiz... #SonSözüEytSöyleyecek'' ifadelerini kullandı. 

EYT'lilerden Erdoğan'ın sözlerine yanıt!


EYT'lilerden Erdoğan'ın sözlerine yanıt! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı EYT Gönül Boran Özüpak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.