EYT düzenlemesini es geçmedi, hemen hareket etti! İşte Türkiye Finans Katılım Bankası güncel emekli promosyonu kampanyası

Emeklilere özel çok sayıda avantaj sağlayan Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan EYT düzenlemesi öncesi atak geldi. Türkiye Finans Katılım Bankası, güncel emekli promosyon kampanyasını duyurdu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) gündeminde yer alan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin emekli edeceği 2,2 milyon kişi, bankalar arasında yeni bir yarışı başlattı. Yeni emeklileri kendi bankalarına çekebilmek için promosyon yarışına giren bankalar, promosyon tutarlarını ve emeklilere sundukları avantajları artırdı. Şubat ayı itibariyle avantajlarını artıran bankalardan biri de Türkiye Finans Katılım Bankası oldu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’na gelmiş olan EYT düzenlemesinin onaylanmasına sayılı günler kala, bankaların gözü ilk etapta emekli olacak 2,2 milyon kişiye çevrildi. Emekli dilekçesini vermek için hazırda bekleyen vatandaşlar, aynı zamanda emekli promosyonu araştırmasına da başladı. Bankalar, promosyonlarını tek tek güncellemeye başlarken; Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan da bir açıklama geldi. Türkiye Finans Katılım Bankası, emeklilere sunacağı ayrıcalıkları açıkladı.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA PROMOSYON 10 BİN TL

Emeklilere promosyon ödemesi gerçekleştiren bankalardan biri olan Türkiye Finans Katılım Bankası, geçtiğimiz gün promosyon ödemelerinde artışa gittiğini duyurdu. Hali hazırda maaşa göre, nakit 7 bin 500 TL promosyon ödemesi gerçekleştiren Türkiye Finans Katılım Bankası, ek bir ödeme daha duyurdu.

Türkiye Finans Katılım Bankası, emeklilere sunduğu promosyonlara bir ek yaptı. Ek promosyon kapsamında emekli yakınına referans olana 250 TL ek promosyon ödemesi gerçekleştirecek olan Türkiye Finans Katılım Bankası, 10 kişiye kadar referans olabilme hakkı tanıdı. Yani bu promosyondan 2 bin 500 TL kazanılabilir.

TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI’NDA AVANTAJLAR ARTTI

EYT düzenlemesini es geçmedi, hemen hareket etti! İşte Türkiye Finans Katılım Bankası güncel emekli promosyonu kampanyası

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın artırdığı tek şey promosyon tutarları olmadı. Aynı zamanda avantajları da artıran Türkiye Finans Katılım Bankası, 28 Şubat’a kadar devam edecek olan kampanyası kapsamında emeklilere ek olarak emekli maaşı yatmadan 3 gün önce hesaptan ücretsiz bin TL’ye kadar para çekebilme hakkı tanıyacağını açıkladı.

8700 anlaşmalı PTT ile Yapı ve Kredi Bankası ATM’lerinden günlük 2 bin TL’ye kadar ücretsiz para çekebilme hakkı da tanıyan Türkiye Finans Katılım Bankası, aynı zamanda Happy Kart’ı ücretsiz sunacağını bildirdi. Kiralık kasadan yüzde 50; para transferinden ücretsiz yararlanan Türkiye Finans Katılım Bankası’nda emekli maaş promosyonları ise şu şekilde:

  • 499 TL’ye kadar maaşa 3.500 TL
  • 500 TL – 7.499 TL arası maaşa 5.000 TL
  • 500 TL – 9.999 TL arası maaşa 6.500 TL
  • 000 TL ve daha fazla maaşa 7.500 TL
EYT düzenlemesini es geçmedi, hemen hareket etti! İşte Türkiye Finans Katılım Bankası güncel emekli promosyonu kampanyası ile ilgili etiketler emekli banka promosyonu EYT
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.