EYP patlaması sonucu ağır yaralanan bir asker şehit oldu!

Türk Silahlı Kuvvetleri 22 Mart'ta EYP'nin infilak etmesi sonucu ağır yaralanan bir askerin tedavisinin sürdüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı.

TSK'dan şehitle ilgili yapılan açıklama şöyle;

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 22 Mart 2018 tarihinde Afrin bölgesinde icra edilen operasyonlar esnasında EYP’nin infilak etmesi sonucu ağır yaralanan bir kahraman silah arkadaşımız, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz."

TSK'dan yapılan ikinci bir açıklamada ise şehidin kimliği paylaşıldı. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, TSK'nın twitter hesabından Şehit Uzman Çavuş Necmettin Yiğit için başsağlığı mesajı yayımladı.

Akar, mesajında, şahsı ve TSK adına Yiğit'e Allah'tan rahmet dilerken, şehidin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

tsk_sehit

EYP patlaması sonucu ağır yaralanan bir asker şehit oldu! ile ilgili etiketler TSK Afrin Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.