Eylül Öztürk hamileliği böyle duyurdu

Ünlü oyuncu ve sunucu Eylül Öztürk, ikinci çocuğuna hamile. Öztürk, hamilelik haberini Instagram hesabından yaptığı ilginç bir paylaşımla duyurdu.

Eylül Öztürk, ilk çocuğu Alex'i Amerika'da doğurmuş ve yaşadığı süreçleri sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmıştı.

Doğum sonrasında da bebeğiyle birlikte geçirdiği keyifli vakitleri takipçilerine ulaştıran ve bebek bakımına dair önemli detaylar paylaşan Öztürk, geride bıraktığımız gün ikinci kez hamile olduğunun müjdesini verdi.

 “KARA KURBAĞA TATLISINA KARDEŞ GELİYOR"

 Müzisyen eşi Barış Kenan Özkan’ın çektiği bir selfiede tuvaletin başında kusarken gördüğümüz Öztürk, “Kara kurbağa tatlısına kardeş geliyor abileri ablaları… Bir ömür birbirlerine destek olsunlar. Hoş babası da benim için bir çocuk sayılır şu hareketlere bak hahahah. Ama sen hep ilk aşkım olarak kalacaksın tabii ki” ifadelerini kullanarak ikinci kez hamile olduğunu açıkladı.

Eylül Öztürk hamileliği böyle duyurdu ile ilgili etiketler Instagram Amerika Hamile eylül öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.