Eylül Öztürk hamile mi? Açıklamasını izle!

Eylül Öztürk'ün hamilelik açıklaması merak ediliyor. 4 Kadın Zamanı Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı. Kenan Özkan'la evli olan Öztürk'ün canlı yayında yaptığı hamilelik açıklaması merak ediliyor. Peki Eylül Öztürk hamile mi? Eylül Öztürk kimdir? Detaylar haberimizde...

Eylül Öztürk hamile mi? Kanal D ekranların yayınlanmaya başlayan 4 Kadın Zamanı hafta içi izleyicilerle buluşuyor. Programın sunuclarından Eylül Öztürk'ün canlı yayında hamilelik açıklaması ise vatandaşlara tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Eylül Öztürk hamile mi? Eylül Öztürk kimdir? Hamilelik açıklamasını izle! Merak edilen soruların cevapalrı detayları ile haberimizde...

Eylül Öztürk hamile mi? Açıklamasını izle!
Güzel haberi sevenleriyle paylaşan Eylül Öztürk; 'Hamileyim, henüz cinsiyeti belli değil ama kızım olsun istiyorum. Ben çocuğum olacak diye ilk başta çok korktum ama eşim destek oldu. Şu an çok mutluyum.

EYLÜL ÖZTÜRK KİMDİR?

Eylül Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir'de doğmuştur. Annesi öğretmen olan Eylül Öztürk ilkokulu Gölcük ve İstanbul'da okudu. AnnesiBelçika'ya öğretmen olarak gönderilince ortaokulu Belçika'da okudu. Bu sayede Flemenkçe, İngilizce ve Fransızca öğrendi. Bu sırada da Belçika'nın yerel bir tiyatro grubu seçmelerine katıldı ve 5 yıl boyunca bu grupla beraber çeşitli oyunlarda rol aldı.

Türkiye'ye döndüklerinde İstanbul Adnan MenderesAnadolu Lisesi'ni kazandı. Bu okulun yabancı dil bölümü açılmayınca geçici olarak Yeşilköy Anadolu Lisesi'ne transfer oldu ve lise yılları boyunca okulun müzik gruplarında solist olarak yer aldı.
İstanbul ÜniversitesiEdebiyat Fakültesi Yunan Dili Ve Edebiyatı bölümünü kazanarak burada okurken de müzik ve oyunculuk hayatına devam etti, bir çok grupla solist olarak çalıştı ve sahne aldı. Aynı zamanda yerel bir TV kanalında uzun bir dönem sunuculuk yaptı, dizi ve kliplerde yer aldı.

Bir dönem yolcu uçaklarında hosteslik yaptı. Sonrasında yine hizmet sektöründe kalabileceği ve seyahat edebileceği bir iş arayışına girdi . Dünya çapında geçerliliği olan sertifikalar aldı, eğitimlere katıldı şimdi özel bir şirkette çalışmaktadır.

Radyo jingle'ları ve reklam müzikleri seslendirdi. 2014 yılının başında Knorr Çabuk Çorba'nın sosyal medya ve televizyon ekranlarındaki reklamlarında oynadı.

Sosyal medya ile tanışması ile beraber çektiği kısa videolar ile yüzbinlerce kişinin takip ettiği bir sosyal medya fenomeni haline geldi. Twitter'ın video uygulaması Vine ile yaptığı paylaşımları Memeli Mestan rumuzu ile yaparak tanındı. Eylül Öztürk'ün 2014 yılı Temmuz ayı itibariyle Vine'da toplam 735 videosu bulunmaktadır.

2014 yılı başlarında, Beyazıt Öztürk'ün uzun yıllardır sürdürdüğü Beyaz Show isimli talk show programına, daha önce 3+1 olarak yayınlanmış ve ardından adı 3 Adam olarak değişen programın sunucuları Eser Yenenler, Oğuzhan Koç veİbrahim Büyükak için yazdığı "3 Adam" isimli parçası ile konuk oldu.

2014 yılı son çeyreğinde TRT televizyon kanalında yayınlanan Üstün Dökmenile Yaşama Yerleşmek adlı programda oyunculuk yaptı.

24 Ocak 2015 Cumartesi akşamı Star tv'de başlayan ve sunuculuğunu Murat Başoğlu'nun yaptığı jüri koltuğunda Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve Ümit Erdim'in olduğu "Benzemez Kimse Sana" yarışma programına katılmıştır. Diğer yarışmacılar; Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve 'Aşk Doktoru' Mehmet Coşkundeniz, Çocuklar Duymasın dizisinin patronu oyuncu Demet Tuncer, VINE fenomeni (Memeli Mestan) Eylül Öztürk, Bir Demet Tiyatro'nun Asuman'ı oyuncu Deniz Özerman, 2013 yılı Türkiye 2. Güzeli Berrin Keklikler, Sunucu ve oyuncu Hakan Ka, oyuncu Özgür Özberk, Mandıra Filozofu'nun Şükrü'sü oyuncu Eser Eyüboğlu olmuştur.

Yer Aldığı Yapımlar : 
-Beyaz Show (Skeçler)
-Tipsizler (Konuk oyuncu)
-Knorr reklam çalışması (Başrol)
-Üstün Dökmen ile Yaşama Yerleşmek (Başrol)
-Kim O (Konuk Oyuncu)
-Benzemez Kimse Sana (Yarışmacı)

Filmleri ve Dizileri : 
2015 - Yusuf Yusuf (Neriman) (Sinema Filmi)
2014 - Tut Sözünü (Sinema Filmi)
2014 - Azem: Cin Karası (Sinema Filmi)

DÖRT KADIN ZAMANI

4 farklı kadın, olaylara, gündeme ve öne çıkan haberlere 4 farklı bakış açısıyla yeni pencereler açacak. Hande Ataizi, Derya Tuna, Seda Akgül ve Eylül Öztürk hayata dair hemen her şeyi ekrana taşıyacaklar.

T Company yapımcılığını üstlendiği programda; Nabzın hiç düşmediği, sürprizlerin ve usta aşçının sunumuyla nefis yemek tariflerinin yer aldığı programda; ünlü konuklar ağırlanacak. Canlı, heyecanlı ve yepyeni bir program sizleri bekliyor.

Eylül Öztürk hamile mi? Açıklamasını izle! ile ilgili etiketler eylül öztürk hamile mi Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.