Eylül öldü mü? Ankara'da kaybolan kız nerede bulundu?

Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde 7 gün önce kaybolan Eylül Yağlıkara ile igili sıcak gelişme... Eylül öldü mü? Ankara'da kaybolan kız nerede bulundu? Detaylar haberimizde...

7 gündür haber alınamayan Ankaralı küçük kız Eylül Yağlıkara'dan haber geldi. Eylül öldü mü? Ankara'da kaybolan kız nerede bulundu? Eylül ile ilgili sıcak gelişmeyi haberimizde bulabilirsiniz.

Eylül öldü mü? Ankara'da kaybolan kız nerede bulundu?

Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde 7 gün önce kaybolan Eylül Yağlıkara'nın cansız bedeni bulundu. 7 gün önce kaybolan Eylül'ün bulunması için yürütülen soruşturma kapsamında komşusu U.K tutuklanmıştı.

ARACINDA KAN İZLERİ BULUNMUŞTU
Jandarmanın yaptığı incelemede, aracın arka koltuklarının yıkandığı belirlenmiş ve araçta kan izleriyle karşılaşılmıştı. Ekipler, araçta bulunan kan örnekleri ile ailenin kan örneklerinin yapılan DNA sonucunda uyuştuğunu tespit etmişti.

Eylül öldü mü? Ankara'da kaybolan kız nerede bulundu? - Resim : 2

GELEN İHBAR ÜZERİNE EKİPLER SEVKEDİLDİ
Bugün gelen bir ihbar üzerine görevliler Eylül'ün evine yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki alana yöneldi. Yapılan ihbarda zanlıya ait aracın en son burada görüldüğü belirtildi. Bölgede eğitimli köpeklerle yapılan arama çalışmalarında Eylül'ün cansız bedenine ulaşıldı.

Eylül öldü mü? Ankara'da kaybolan kız nerede bulundu? ile ilgili etiketler Ankara Eylül Yağlıkara oldu mu nerede bulundu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.