'Bilinçaltı uzmanı' Eylem Amine Altunkaynak'tan 57 bin TL'lik eğitim! Paraya para demiyor!

Kendisini sosyal medyada, "bilinçaltı ve kuantum uzmanı" olarak tanıtan Eylem Amine Altunkaynak verdiği bir seminerden aldığı 57 bin TL'lik ücretle gündeme geldi. Ayrıca Altunkaynak'ın verdiği kursların ücreti ise 1.300 TL ile 60 bin TL arasında değişiyor.

Sosyal medya kendini bilinçaltı uzmanı olarak tanıtıp, lüks restoranlarda seminerler veren ve seminerlerini izlemek için kadınların kuyruk oluşturduğu peçeli kadının görüntülerini tartışıyor. Eylem Amine Altunkaynak isimli kişinin verdiği seminerlerin ücretlerinin 1300 TL ile 57 bin TL aralığında olduğu görüldü.

LÜKS MEKANLARDA SEMİNER VERİP SERTİFİKA DAĞITIYOR

Instagram’da “gelişim devam_ediyor” isimli hesap üzerinden paylaşım yapan ve kendisini NLP, kuantum ve bilinçaltı uzmanı olarak tanıtan Eylem Amine Altunkaynak’ın lüks yaşamı ve verdiği seminerlerin görüntüleri sosyal medyada kullanıcıları tarafından tepki ile karşılandı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EYLEM AMİNe ALTUNKAYNAK (@gelisim_devam_ediyor)'in paylaştığı bir gönderi

EĞİTİM ÜCRETLERİ 1.300 TL İLE 60 BİN TL ARASINDA DEĞİŞİYOR

Altunkaynak, “Bilinçaltı, metafizik, kuantum, çakra” gibi ifadelerle lüks restoranlarda seminer veriyor. Fiyatları 1300 TL’den başlayarak 57 bin TL’ye kadar yükselen söz konusu eğitimlere ise onlarca kişinin katıldığı görülüyor. En pahalı eğitim ise 'kendini işini kur' eğitimi olarak göze çarpıyor. Kendi işini kurma eğitimi almak için Amine Altunkaynak'a 57 bin lira ödemek gerekiyor. 

'Bilinçaltı uzmanı' Eylem Amine Altunkaynak'tan 57 bin TL'lik eğitim! Paraya para demiyor!

'Bilinçaltı uzmanı' Eylem Amine Altunkaynak'tan 57 bin TL'lik eğitim! Paraya para demiyor! - Resim : 2

 

'Bilinçaltı uzmanı' Eylem Amine Altunkaynak'tan 57 bin TL'lik eğitim! Paraya para demiyor! ile ilgili etiketler Eylem Amine Altunkaynak bilinçaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.