Eygi'den 'etki ajanı' iddiasına yanıt geldi!

İsmail Hakkı Pekin'in "Özel Harp Dairesi elemanıydı" dediği Mehmet Şevket Eygi, Milli Gazete’deki yazısında bu iddiaya yanıt verdi.

Genelkurmay İstihbarat Dairesi eski Başkanı İsmail Hakkı Pekin, 1959'da FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yanı sıra Mehmet Şevket Eygi'nin de Özel Harp Dairesi'nde "hizmete" alındığını açıklamıştı. Pekin’in açıklamaları büyük bir tartışma yarattı. 

“YALANDIR, İFTİRADIR, DÜZMECEDİR, GÜLÜNÇTÜR, HAYALİDİR”

Pekin’in "Özel Harp Dairesi elemanıydı" dediği, Mehmet Şevket Eygi, Milli Gazete’deki bugünkü köşesinde İsmail Hakkı Pekin’in sözlerine yanıt verdi. Eygi “Kamuoyuna” başlıklı yazısında şunları kaydetti:

“Emekli bir general, bir TV programında ‘Fethullah Gülen’le beraber sanırım belki şey olur, Mehmet Şevket Eygi, birkaç böyle… Bu insanların hepsi, Özel Harp’te Seferberlik Tetkik Kurulu kapsamında alınan adamlar’ cümlesini sarf etti. Bu iddia TAMAMEN yalandır, iftiradır, düzmecedir, gülünçtür, hayalîdir. Bendeniz o tarihte 26 yaşında silik bir memurdum. FG ise 16 yaşında bir molla, bir medrese talebesi… Yalan olduğu buradan belli!.. Generali iddiasını ispata çağırıyorum. Bunu yapamazsa kendisini mahkemeye verecek, yalancı müfteri olduğunu tescil ettirip hükme bağlatacağım.”

Eygi'den 'etki ajanı' iddiasına yanıt geldi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.