'Ey Cahil... Ey Çapsız...' Yusuf Alabarda, Gültekin Uysal'a ateş püskürdü

Turgay Güler ve Yusuf Alabarda'nın birlikte yorum yaptığı Sıradışı Strateji programında Yusuf Alabarda, Gültekin Uysal'ın 'Devr-i sabık yaratacağız, hepinizi yargılayacağız' sözlerine ateş püskürdü.

Turgay Güler ve Yusuf Alabarda'nın Ülke TV ekranlarında yayınlanan Sıradışı Strateji adlı programda Yusuf Alabarda, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın grup toplantısında sarf ettiği, "Devr-i sabık yaratacağız hepinizi yargılayacağız" sözlerine büyük tepki gösterdi.

Alabarda, "Hangi ülkede siyaset 'yargılanacaksınız' diyerek bir vaatte bulunur. Hani yasama, yürütme, yargı birbirinden daha da ayrıştırılacaktı devr-i iktidarınızda güçlendirilmiş parlamenter sistemde? Daha bugünden devr-i sabık yaratmak maksadıyla ortaya çıkmışsınız. Allah sizi ıslah eylesin. Menderes'in devamı olan partinin başında olan zat devr-i sabıktan bahsediyor. Senin, o partinin başbakanını yağlı urganla şehit ettiler. Devr-i sabık yaratıp köpek davası dediler, bebek davası dediler be ey cahil! Şimdi tutmuşsun devr-i sabık yaratacağını söylüyorsun be ey çapsız! Menderes'i kabrinde ters döndürüyorsun. Öyle söylüyor. Yazıklar olsun!" ifadelerini kullandı.

'Ey Cahil... Ey Çapsız...' Yusuf Alabarda, Gültekin Uysal'a ateş püskürdü ile ilgili etiketler Turgay Güler Ülke TV yusuf alabarda Sıradışı Strateji gültekin uysal

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.