Exxen'in 'Gibi' dizisinin oyuncusu Kıvanç Kılınç'ın sevgilisi, Mucize Doktor'un Nazlı'sı çıktı!

Exxen'in büyük bir heyecanla izlenen dizisi 'Gibi'de İlkkan karakterini canlandıran Kıvanç Kılınç'ın sevgilisi, Mucize Doktor disinin Nazlı'sı Sinem Uysal çıktı. Kıvanç Kılınç'ın yaşamını araştıranlar söz konusu detay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Exxen'de yayınlanan ve büyük bir ilgi ile izlenen 'Gibi' dizisi büyük başarı yakaladı. Özellikle gençler arasında fenomenleşen dizinin bölümleri merakla bekleniyor. Her bölümde farklı olay örgüsü olan dizi izleyenleri hayran bırakıyor.

Exxen'in 'Gibi' dizisinin oyuncusu Kıvanç Kılınç'ın sevgilisi, Mucize Doktor'un Nazlı'sı çıktı!

Dizinin başrollerinde Feyyaz Yiğit'in ve Kıvanç Kılınç yer alıyor. Dizinin hayranları ise bu ikilinin özel hayatlarını oldukça merak ediyor. 

SEVGİLİSİ MUCİZE DOKTOR'UN OYUNCUSU SİNEM UYSAL

Kıvanç, kendisi gibi oyuncu olan Sinem Ünsal'la birlikte.Ünsal, Mucize Doktor dizisiyle hafızalara kazınmıştı. İkili, sosyal medyada da kendi hesaplarından birlikte oldukları fotoğrafları sıklıkla yayınlıyorlar.

Exxen'in 'Gibi' dizisinin oyuncusu Kıvanç Kılınç'ın sevgilisi, Mucize Doktor'un Nazlı'sı çıktı! - Resim : 2

KIVANÇ KILINÇ KİMDİR?

Sinema ve dizi film oyuncusu, seslendirme sanatçısı.19 Ağustos 1982, Isparta doğumlu. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro-Oyunculuk Bölümü mezunu. Kıvanç Kılınç, son olarak, Fox Tv'de yayımlanmakta olan ve başrollerini Kutsi ve Özge Özberk'in paylaştığı "Kalbimdeki deniz" dizisinde "Artun" karakterini canlandırmaktadır.

İşte Kılınç'ın rol aldığı dizi ve filmler:

-Kanun Adına,

-Filinta, Diriliş,

-Kaçak,

-Ulan İstanbul,

-Lale Devri,

-Muhteşem Yüzyıl,

-Yer Gök Aşk,

-Kız Takımı

-Bizim Evin Halleri

SİNEM UYSAL KİMDİR?

Sinem Uysal 21 Haziran 1993 tarihinde doğdu. Üniversite eğitimine kadar İzmir/Foça’da yaşadı. 2016 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Bölümü’nde çift-ana dal lisans programını tamamladı. Müfit Aytekin Atölye’de oyunculuk eğitimleri aldı. Uysal, ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor ile hafızalara kazınmıştı.

Exxen'in 'Gibi' dizisinin oyuncusu Kıvanç Kılınç'ın sevgilisi, Mucize Doktor'un Nazlı'sı çıktı! - Resim : 3

 

 

 

Exxen'in 'Gibi' dizisinin oyuncusu Kıvanç Kılınç'ın sevgilisi, Mucize Doktor'un Nazlı'sı çıktı! ile ilgili etiketler Sinem Uysal Kıvanç Kılınç Exxen gibi dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.