Exxen’in aylık ücreti ne kadar? Exxen nasıl izlenir?

Exxen’in aylık ücreti ne kadar sorusu gündem oldu. Acun Ilıcalı’nın açılmasına birkaç gün kalan dijital platformu Exxen sabırsızlıkla bekleniyor. Acun Ilıcalı sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla Exxen’in ücretini duyurdu.

Acun Ilıcalı’nın son projesi Exxen için geri sayım başladı. Son birkaç aydır yayına başlayacağını sinyallerini verdiği dijital platformu olan Exxen'in ücretinin belli olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Seyirciler için paylaştığı içerik bilgileri ve görseller ile dikkatleri şimdiden üstüne toplamaya başlayan platform olan Exxen’in aylık ücreti 9,90 TL olarak belirlendi.

Yayına başlamasına kısa bir süre kalan dijital platform Exxen’in nasıl izleneceği de merak edilen konular arasında yer alıyor.

Exxen’in aylık ücreti ne kadar? Exxen nasıl izlenir?

Exxen nasıl izlenecek?

Exxen bir internet televizyonu olarak seyircilerle buluşacak. www.exxen.com adresinde 1 Ocak 2021 tarihinde tüm bilgiler detaylı olarak verilecek. Kişiler Exxen'e, tablet, bilgisayar, cep telefonu ya da akıllı televizyonlardan ulaşabilecek. Exxen masaüstü sitenin yanı sıra uygulama olarak da cihazlara indirilebilecek bir uygulama olacak.

Exxen üyelik işlemleri nasıl olacak?

Exxen diğer online dizi ve film platformlarında olduğu gibi ücretli olacak. Site erişime açıldığı zaman Exxen üyelik işlemleri yapılabilecek. Exxen abonelik için kişi öncelikle kendisine bir profil oluşturacak ve ödeme işlemlerini gerçekleştirecek. Daha sonra da sınırsız dizi ve programlara ulaşabilecek.

Exxen’in aylık ücreti ne kadar? Exxen nasıl izlenir? ile ilgili etiketler Exxen nasıl izlenecek Exxen aylık ücreti ne kadar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.