Exxenbox kapatıldı mı, neden açılmıyor?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunun illegal sitesi Exxenbox bir süre öncesinde büyük bir ilgi görmekteydi. Ancak son günlerde kullanıcılar Exxenbox sitesine giriş yaptıkları esnada büyük şokla karşı karşıya kaldı. Peki, Exxenbox kapatıldı mı?

Exxen platformunun açılmasının sonrasında Acun Ilıcalı hemen harekete geçerek illegal sitelere karşı savaş açtı. Özellikle Exxenbox adlı illegal sitesinin dizi ve programları ücretsiz olarak yayınlanması sosyal medyada da büyük tepkilere neden oldu.

Ancak son yaşananlardan sonra Exxenbox sitesine giriş yapanlar büyük bir şok ile karşı karşıya kaldı. Exxenbox sitesinin girişlerinin Exxen.com adresine yönlendirildiği ve illegal sistemin tamamen devre dışında kaldığı ifade edildi.

Exxenbox kapatıldı mı, neden açılmıyor?

Gelen son iddialar ışığında illegal içerik paylaşımında bulunan Exxenbox’ın Acun Medya ile anlaşma yoluna giderek sitesini Exxen’e yönlendirdiği ifade edildi. Exxenbox sitesinin alınan son haberlere göre Acun Medya tarafından satın alındığı bir forum sitesinde ortaya çıktı.

Milyonlarca liralık yatırım yapılan Exxen projesinin kopyalanmasına izleyenler büyük bir tepki gösterirken binlerce kişinin emeğinin boşa gitmediği ve Exxenbox sitesinin yönlendirildiği kaydedildi.

Exxenbox kapatıldı mı, neden açılmıyor? ile ilgili etiketler Exxenbox Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.