Exxen üyelik ücreti ne kadar? Şampiyonlar Ligi yayın hakları Exxen'de! Exxen aylık ücret ne kadar?

Exxen üyelik ücreti merak ediliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi yayın hakları 3 sezon boyunca Exxen'de olacak. Avrupa Kupalarındaki maçların yayın haklarını elinde bulunduran Saran Group'tan son dakika açıklaması geldi. Buna göre Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi yayın haklarını aldı. Peki exxen aylık ücret ne kadar?

Exxen üyelik ücreti ne kadar? Şampiyonlar Ligi yayın haklarını Exxen'de! Exxen aylık ücret ne kadar?

UEFA Şampiyonlar Ligi hangi kanalda sorusunun yanıtı belli oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduüu dijital platform Exxen, 3 sezon boyunca Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi yayın haklarını satın aldı. Haber sonrası Exxen üyelik ücreti ne kadar, Exxen aylık ücreti ne kadar soruları da gündem oldu.

EXXEN AYLIK ÜCRET NE KADAR?

Exxen üyelik ücreti ile ilgili çeşitli paketler bulunuyor. Exxen'de reklamlı olarak yayınlanan içeriklerin aylık ücreti 9.90 TL iken reklamsız üyelikte ise aylık 19.90 TL ücreti bulunuyor.,

EXXEN'E NASIL ÜYE OLUNUR?

Exxen'e üye olmak için www.exxen.com.tr adresinden hesap oluşturulabilir.

Exxen üyelik ücreti ne kadar? Şampiyonlar Ligi yayın hakları Exxen'de! Exxen aylık ücret ne kadar? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı exxen üyelik ücreti ne kadar exxen aylık ücret ne kadar şampiyonlar ligi yayın hakları şampiyonlar li hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.