Exxen TV televizyona nasıl bağlanır? Exxen TV'ye nasıl indirilir?

Exxen TV televizyona nasıl bağlanır? Exxen TV'ye nasıl indirilir? Exxen televizyona nasıl indirilir sorusunun yanıtı haberimizde. Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak'tan itibaren yayın hayatına başladığı dijital içerik platfomru Exxen akıllı televizyonlara nasıl indirilir sorusu, platforma üye olanlar tarafından araştırılıyor.

Exxen TV televizyona nasıl bağlanır? Exxen TV'ye nasıl indirilir? Exxen televizyona nasıl indiir, Exxen akıllı TV'lere nasıl bağlanır soruları merak ediliyor. Birbirinden ilginç içeriklere ev sahipliği yapan ve özellikle gençlerin ilgi odağı olan Exxen tv'lerde nasıl çalışır?

EXXEN TELEVİZYONA NASIL İNDİRİLİR?

Türkiye’de binlerce hatta milyonlarca takipçisi olan fenomenlerin ve youtuberların da yer aldığı Exxen platformunu indirmek için öncelikle Google Play veya App Store mağazalarından satın alma işlemini yapmanız gerekmektedir.

Akıllı TV’de Google Play ya da App Store bulunanlar uygulamayı direkt indirebilecekler. Ancak bulunmayanlar için henüz bir açıklama yapılmadı.

Exxen kayıt olma işlemi

Exxen platformunu indirdikten sonra ad soyad, e-posta, telefon bilgilerinizi girerek kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Exxen platformu ücretli bir platformdur.

Exxen.com giriş nasıl yapılır?

Exxen uygulamasına kayıt olduktan sonra akıllı cihazınızda bulunan uygulamaya tıklayarak giriş yapıp tüm programları programları izleyebilirsiniz.

 

Exxen TV televizyona nasıl bağlanır? Exxen TV'ye nasıl indirilir? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Acun Medya Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.