Exxen Survivor SMS sıralaması! 26 Ocak Survivor kim elendi?

26 Ocak Survivor SMS sıralaması haberimizde. Survivor 2021'de eleme heyecanı yaşanırken, yarışmanın takipçileri Exxen survivor sms sıralamasını öğrenmek için harekete geçti. Exxen.com survivor sms sıralaması belli oldu. Buna göre 26 Ocak akşamı Survivor'a veda eden isim Bahar oldu.

26 Ocak Survivor kim elendi? Exxen Survivor SMS sıralaması hakkında bilgiler haberimizde. 26 Ocak Salı akşamı eleme heyecanı yaşanan Survivor SMS sıralaması Exxen'de.

Her hafta Salı günü açıklanan Survivor SMS sıralaması ile yarışmaya veda edecek isim de belli oluyor. Survivor ada konseyinde belli olacak olan SMS sıralaması Exxen'de olacak. Gönüllülerden Aleyna, Ünlülerden ise İlayda'danın eleme adayı olduğu Survivor'da bu akşam İletişim oyunu oynandı.

26 OCAK SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'da bu haftanın eleme adayları Aleyna ve İlayda olmuştu. Gönüllüler takımında SMS birincisi seçilen Poyraz eleme potasına Duygu'yu gönderirken, ünlülerde SMS birincisi olan İsmail Bahar'ın ismini söyledi. SMS oylamasının yapılmasının ardından Survivor'dan elenen isim bu hafta Bahar oldu.

Survivor'dan elenen Bahar, şaşkınlığını gizleyemezken duygusal anlar yaşadı. Survivor'da kaybedilen dokunulmazlık oyunları sonrası her iki takımdan da birer aday potaya girmişti. Bu haftanın eleme adayları Aleyna, İlayda, Duygu ve Bahar olmuştu.

Dört isim arasından SMS halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı Survivor’dan elenecek. Survivor’a veda eden isim belli olduğu zaman haberimizden sizlerle paylaşacağız.

İLETİŞİM OYUNU ÖDÜLÜ NE OLACAK?

Survivor'da ilk iletişim oyununu böylece kazanan takım ünlüler oldu.

SURVİVOR BAHAR KİMDİR?

18 Ocak 1996 doğumlu olan Bahar Seviş, Girne doğumludur. Yoga, fitness ve pilates yapmakta ve iyi derecede yüzme bilmektedir. Bahar Seviş, sporculuk geçmişinin yanı sıra, oyunculuk geçmişiyle de dikkat çekiyor. Kıbrıs'ta Girne Amerikan Üniversitesi Drama ve Oyunculuk bölümü okuyan Bahar, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Yoga/pilates/fitness eğitmeni olan Bahar, bu alanda paylaşımlar yapıyor.

 

Exxen Survivor SMS sıralaması! 26 Ocak Survivor kim elendi? ile ilgili etiketler Survivor SMS exxen survivıor sıralama
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.