Exxen çöktü mü? Neden girilmiyor?

Exxen çöktü mü, neden girilmiyor sorusu gündem oldu. Acun Ilıcalı’nın kısa süre önce hayata geçirdiği dijital yayın platformunda üyelerin içeriklere ulaşamaması gündem oldu. Peki, Exxen çöktü mü, neden girilmiyor detaylar haberimizde.

Exxen çöktü mü, neden girilmiyor sorusu gündeme bomba gibi oturdu. Kısa süre önce yayın hayatına başlayan dijital platform olan Exxen sitesi kullanıcılarına hata verdi. Birçok kişinin merak ettiği Exxen çöktü mü, neden girilmiyor sorularının cevabını araştırdık.

Birçok başarılı projeye imza atmış olan Acun Ilıcalı’nın yeni yılda kullanıma açtığı dijital yayın platformu olan Exxen’e 26 Şubat Cuma günü içeriklere ulaşamayan kullanıcılarını endişelendirdi. Bu durumun ardından Exxen çöktü mü iddiaları ortaya çıktı.

Exxen çöktü mü? Neden girilmiyor?

Birçok başarılı projenin yer aldığı Acun Ilıcalı’nın paralı dijital yayın platformu olan Exxen’de 26 Şubat Cuma günü birçok kullanıcı içeriklere erişemedi. Hata veren Exxen’de kullanıcıları “Üzgünüz! Aradığınız sayfaya şu anda erişilemiyor.” Uyarısını aldı.

Exxen çöktü mü? Neden girilmiyor?

Bu durum hakkında herhangi bir açıklama henüz gelmedi. Exxen sitesinin teknik bir sorundan kaynaklı veya güncelleme nedeni ile erişime kısıtlandığı düşünülmektedir.

Kısa sürede binlerce kullanıcısı olan dijital platform Exxen'in en kısa sürede normale dönmesi beklenmektedir. 

Exxen çöktü mü? Neden girilmiyor? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Exxen çöktü mü neden girilmiyor neden açılmıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.