Exxen 7 gün ücretsiz nasıl izlenir? Aylık ücret ne kadar, kaç TL?

Acun Ilıcalı’nın yeni platformlarından biri olan Exxen birçok kullanıcı tarafından büyük ilgi görmekte. Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen ile ilgili bazı sorular kullanıcılar tarafından halen merak edilmekte. Peki, Exxen ücretsiz nasıl izlenir?

Sonunda beklenen oldu ve Exxen platformu yayın hayatına başladı. Acun Ilıcalı tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada Exxen’in aylık ücretinin rakamı da belli olmuştu. Yayın hayatına yeni başlayan Exxen için şu anda reklamlı ve reklamsız olmak üzere 2 farklı seçenek bulunmakta. Peki, Exxen aylık ücret ne kadar, kaç TL?

EXXEN ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

Exxen.com reklamlı abonelik ücreti 9.90 TL olarak belirtilirken, reklamsız exxen.com aboneliği 19.90 TL olarak açıklandı. Peki Exxen'in reklamlı ve reklamsız paketlerinin farkı ne?

www.exxen.com'da yer alan Exxen'in 9,90 TL'lik reklamlı abonelik paketi;

*Tüm orijinal Exxen içeriklerine erişme,
*Telefon, tablet ya da webden izleme,
*HD içerik,
*Çocuk profili,
*5 tane aile profili oluşturma izni sunuyor.

Exxen 7 gün ücretsiz nasıl izlenir? Aylık ücret ne kadar, kaç TL?

Exxen'in 19,90 TL'lik reklamsız abonelik paketi ise;

*Reklamlı paketin tüm özellikleri
*Reklamları kaldırma,
*İçerikleri cihaza indirip çevrimdışıyken de izleme özellikleri sunuyor.

EXXEN NASIL, NEREDEN İZLENİR?

1 Ocak itibariyle yayın hayatına başlayan dijital yayın platformu Exxen, www.exxen.com adresi üzerinden izlenebiliyor. Öte yandan exxen için iOS ve Android uygulamaları henüz mevcut değil. Exxen izlemek isteyen kullanıcılar, siteye giriş yaptıkları zaman üye olup, mevcut 2 abonelik seçeneğinden birini tercih ederek 7 günlük ücretsiz izleme imkanını bulabilecek.

EXXEN NASIL ÜYE OLUNUR?

Exxen'e üye olmak için yapmanız gereken https://www.exxen.com/tr adresine tıklamak.

Açılan sayfada Ad Soyad, E Posta bilgilerini yazarak ücretsiz deneme sürümüne ulaşabilirsiniz. Ücretsiz Deneme Sürümü, EXXEN’e yeni üyelikler için geçerlidir.

Ayrıca hazır olduğunda Google Play ve App Store mağazalarından Exxen'i indirip aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

 

Exxen 7 gün ücretsiz nasıl izlenir? Aylık ücret ne kadar, kaç TL? ile ilgili etiketler Exxen exxen üyelik Exxen ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.