Exatlon Challenge Türkiye 2020 yarışmacıları kimler?

Son günlerde Netfilx'te yayınlanmaya başlayan Exatlon Challenge Türkiye 2020 yarışmacıları gündem oldu. Acun Ilıcalı'nın çok ilgi çeken bu programın oyuncuları merak konusu oldu. Peki Exatlon Challenge Türkiye 2020 yarışmacıları kimlerdir?

Yaptığı programlarla adından sıkça söz ettiren Acun Ilıcalı'nın programı Exatlon Challenge Netlfix'te yayınlanmasıyla birlikte ilgi odağı haline geldi. Programda 16 ünlü Youtuber yarışmacısı bulunmaktadır. Programı yine Youtuber olan Orkun Işıtmak sunmaktadır.

Exatlon Challenge Türkiye 2020 yarışmacıları kimler?

Oğuzhan Uğur da değerli yorumlarıyla yarışmada yer alıyor.

15 bölümden oluşan ve Netflix'te yer alan Exatlon Challenge'da 16 yarışmacıdan 8'erli iki takım oluşturuldu. Siyah ve Beyaz adı verilen takımlarda 4'er erkek ve 4'er kadın yarışmacı var.

Exatlon Challenge Türkiye 2020 yarışmacıları kimler? - Resim : 2

EXATLON CHALLENGE 2020'DE KİMLER YARIŞACAK?

Bu yıl Exatlon Challange'da;

Doğan Kabak
Buse Plan
Barış Erdoğan
Burce Yağmur Karabal
Uras Benlioğlu
Aleyna Şen
Dilan Ay
Buğra Kazancı
Gözde Demiral
Hayrettin
Mendebur Lemur
Öykü Berkan
Furkan Kaya
Elanur Pat
Furkan Yaman
Dilara Aydın

Exatlon Challenge Türkiye 2020 yarışmacıları kimler? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Orkun Işıtmak exatlon yarışmacılar Yarışma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.